Organski stil življenja

"Organic live festival" ovog vikenda u Topčiderskom parku

Ostavite komentar


  1. Upravo sam gledano na RTS-u predsednicu opstine koja je dosla da se slika i pokupi poene na racun Topciderskog parka. Sram je bilo !
    U novinama koje opstina S.Venac na nekoliko meseci deli svojim gradjanima ( rec je o poslednjem broju) od ukupno 28 strana, pored cele naslovne doticna ima jos 16 strana sa svojom slikom i "tekstom" koji mislim da nije ni procitala. Barem 4 puta sam pozivao Komunalnu da sprece voznju kolima kriz park u celodnevnom špicu kao i parkiranje u sred parka. Takodje vise puta pisao opstini da se do ulice zasade nove tuje ili ziva ograda (filter vazduha), a ono za sta sam molio vise puta svoju opdtinu S.V. jeste da se zamene ispravne sijalice i po mogucstvu postavi jos drugih i ovaj park time ucini bezbednijim.
    Sram bilo i predsednicu i sve koji su dosli da se slikaju i pricaju o porodici Obrenovic o kojoj "potpisujem" pojma nista nemaju. O broju kanti za smece kojih ima tek nekoliko bolje da i ne govorim. Pored celokupne organizacije ovog festivala imam veliku primedbu sto se o zelenoj povrsini ne vodi racuna, a odziv gradjana je ogroman. Klasika nad klasikama.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.