Na Bežanijskoj kosi (Pere Segedinca 13.) juče je otvorena nova IDEA prodavnica. U moderno uređenom prodajnom prostoru od oko 200 kvadrata, kupcima je na raspolaganju bogat asortiman od preko 4.000 artikala.

Radno vreme IDEA prodavnice je od ponedeljka do subote od 7:30 do 21:30 sati i nedeljom od 8 do 15 sati. Povodom otvaranja novog prodajnog objekta, do 10.juna pripremljena je kvalitetna ponuda artikala po povoljnim cenama. Na primer, sveže pile od jednog kilograma može se pazariti po ceni od 199,99 dinara, jabuka ajdared 1 kg. je 49,99 dinara,a kilogram krastavca je 39,99 dinara.Stišnjena šunka K plus 1kg. je 339,99 dinara,a mikser sa posudom Cusine je 1.099 dinara.

Nova IDEA prodavnica kupcima nudi bogat asortiman dnevno potrebnih artikala, omogućujući kvalitetnu kupovinu na jednom mestu. Na odeljenju „zelene pijace“kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama. Sveži asortiman sadrži probrane gurmanske sireve, salame, sveže pakovano meso, kao i više od 100 različitih vrsta hleba i peciva. Na dan otvaranja svaki kupac sa računom preko 1.000 din na poklon dobija dinju, a svaki stoti kupac dobijaće besplatno kupljenu robu do nedelje. Ovo je 21. po redu IDEA prodavnica u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari