Pretučeni otpravnik i dvojica vozača na okretnici tramvaja na Banjici, osumnjičeni za napad uhapšeni 1Foto: Aleksandar Pavlović

Na okretnici tramvaja na Banjici u Beogradu rano jutros grupa mladića napala je otpravnika i dva vozača tramvaja, koji su zbrinuti u Urgentnom centru, javio je RTS.

Incident se dogodio kada su otpravnik i vozači pokušali da spreče mladiće da sprejevima šaraju vozila.

Iz MUP-a je saopšteno da su uhapšeni V. K. (2003), N. K. (1995) i L. M. (1994), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

„Oni se sumnjiče da su jutros u Paunovoj ulici na Banjici, nakon što su upozoreni da ne crtaju sprejem po tramvajima, najpre nožem povredili otpravnika tramvaja i potom rukama i nogama zadali više udaraca dvojici vozača“, navode iz MUP-a.

Povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru, gde su im konstatovane lake telesne povrede. Otpravnik je zadobio lakše povrede nožem, a vozači povrede glave.

Doktorka Ivana Stefanović rekla je da je Hitna pomoć primila poziv u 4:17 i da je jedan od vozača imao povredu hladnim oružjem, a jedan je gubio svest.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari