Protest u naselju Stepa Stepanović: SPC „razvija biznis“

Stanovnici voždovačkog naselja protestovali protiv izgradnje crkve, umesto njima potrebnim i po ugovoru dogovorenim domom zdravlja i tržnim centrom

Ostavite komentar


  1. „Stepanovici“, podrzavam vas protest ali mi nije jasno zbog cega na pokrenete krivicne prijave I tuzbene zahteve (prevara), protiv GDS I odgovornih lica? Zbog cega ne trzite odgovornost lica koje je dalo saglasnost na izgradnju crkve brvnare u smislu ambijentalne celine? Bevnara, uzgre budi receno, Ruska pracoslavna crkva, velicine 174m2, (izvor TV Hram), nema I nemoze da ima nikakvu ambijentalnu celinu sa modernim stambenim zgradama. Vi ste mlado naselje sa pretezno mladim I obrazovanim stanarima. Ima li medju vama advokata, arhitekata, gradjevinskih inzenjera?

  2. Šta će Crkvi zenlja, poslovno-tržni centari (jadan grade veličine oko 30.000m2 u Hramu Sv:Dimitrija na N.Beogradu) ?
    Kažu da je Bog na nebu, a kralj na Zemlji. Ja dodajem i „biznis u Crkvi“.

  3. Stepa je super zamisljeno naselje a to sto direkcija nije ispostovala plan je prava prevara i nauk za sve buduce kupce da ne ocekuju nista od sadrzaja osim onog sto vec postoji u trenutku kada od njih kupe stan. Podrska stanarima Stepe, sramotno je kako se drzava, opstina, direkcija, gradsko zelenilo i crkva oglusuju o njihove apele. To je naselje sa najvecim prirastajem po broju stanovnika u Srbiji – umesto da se svi nadlezni udruze da im omoguce najbolje uslove za gajenje dece oni ih lazu, varaju i ignorisu.

  4. Podrska stanarima, crkva da a li na nekom drugom mestu,Kotlovnica ne i nikakvi stambeni objekti.

  5. Подржавам протест, држава је преварант ухваћен на делу, њу треба тужити.

    А, цркву не смета, не ваља насеље без цркве.

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 6

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.