PSG: Skandalozna je odluka vlasti da u Beogradu menja nazive ulica

Ostavite komentar


  1. Zar je to samo neka nepravda, što su proterali skoro 400.000 Srba, što odbijaju da im nadoknade štetu za otete kuće i stanove, što napadaju sve što je srpsko u Hrvatskoj, što lome table sa ćirilićnim pismom, što veličaju i pevaju ustaške pesme…

    1. Ako nisi siguran da li je neki predlog dobar ili loš, pogledaj ko se za to zalaže i – sve će ti biti jasno!

  2. Menjaju se nazivi ulica da bih firme i preduzetnici morali da menjaju adrese sedišta firmi i plaćali takse.Ko zna šta još donosi takva promena. Pitanje je šta je sa ličnom dokumentacijom gradjana. Uvek naše opozicione stranke u takvim odlukama prepoznaju nacionalizam a ne pljačku privrede i građana. Svi znamo da je njima lova na prvom mestu a nacionalizam ako zatreba može……

  3. Ako postoji adekvatna opravdanost menjanja naziva ulica onda je to u redu,ali ako se to radi iz čistog hira tek da bi se radilo onda to nije dobro.

    1. Sergej ocigledno ne zna kako da dospe u zizu interesovanja pa onda ne bira nacin ni sredstva

  4. To što se kao navodno Beograđni brinu, nema nikakve potrebe da se Beogradjani brinu.Sigurno da postoji adekvatna opravdanost menjanja naziva ulica onda je to u redu. Frku dižu samo oni koji na ovaj način žele da okrive Aleksandra Vučić.

  5. Nisam vas čuo kad su ulice nazivali po Mili Budaku u Hrvatskoj. Da ne kažem da ne postoji ni jedna ulica koja ih podseća na bilo šta vezano za Srbe.

  6. Skandalozno je što je Blagoje Jovović dobio svoju ulicu u Beogradu? Bože me sačuvaj i sakloni.

  7. Očekivana osuda, ipak je Sergej nosio majcu sa likom generala armije BiH, Jovana Divljaka.

  8. Pa PSG bi prodao svoju drzavu sve sa gradjanima da mogu i nisu kompetetni da bilo sta sugerisu.

  9. Pricekajte malo,gradski oci,sa promenama naziva ulica.Sta cemo sa Decanskom ulicom,Gracanickom,Kosovskom…?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.