Radoičić (PSG): Kriminalistička policija da proveri poslovanje GSP ‘Beograd’

Ostavite komentar


  1. Ne samo GSP…sva Java preduzeca vode teletabisi sa sega-mega diplomama i posluju po direktivi.Kupuju šta im se naredi da bi naredbodavci ukrali što više…a i oni uz njih.Više se i ne kriju…A šta je to UKP njih nije ni briga,može im se…

  2. Prvog oktobra 2008 godo tada. Je bilo loše..Obustavio sam isporuku robe zbog neplaćanja računa iz prošle god.Magacini su prazni.Ima para za sportske igre...... kaže:

    Prvog oktobra 2008 god.Sps je došao u GSP.Do tada je bilo loše.Gubitak koji ste objavili mora da se posmatra u odnosu na subvencije po godinama.Obustavili smo isporuku robe. Zbog neplaćanja računa iz prošle god.Kiga briga za sudske takse,kamate,sportske igre,to ionako plaćaju građani Beograda.Cutali ste,a znali ste sve.

  3. Prvog oktobra 2008 god.Sps je došao u GSP.Do tada je bilo loše.Gubitak koji ste objavili mora da se posmatra u odnosu na subvencije po godinama.Obustavili smo isporuku robe. Zbog neplaćanja računa iz prošle god.Kiga briga za sudske takse,kamate,sportske igre,to ionako plaćaju građani Beograda.Cutali ste,a znali ste sve.

  4. У Новом саду још горе,више од пола аутобуса технички неисправни,40% вишка запослених,СПНС и ГСП јаме безданке у задњих 15 година ове две фирме су прогутале најмање 3 три бруто градска буџета а возни ред општа лаж саобраћа сваки трећи аутобус.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.