Radojičić: Bez masovnog okupljanja u Beogradu za doček Nove godine

Ostavite komentar


  1. Da bi funkcionisao zdravstveni sistem, kako bi i nekovid pacijenti dobili neophodne usluge, HITNO treba smanjiti zaražavanje svim mogućim merama.

    Ne znam šta Dr Radojičić, KŠ i vlada planiraju sa rasprodatim dočecima? To je trebalo sprečiti na vreme – bojim se da je sada kasno i da će cena u januaru biti prevelika.

    1. Mislilose da je Z.Radojicic umro i da stvarni gradonacelnik Beograda,Vesic namerava od Beograda napraviti (svima dragu) SNS metropolu

    1. Ooooo. otkud Vi, „graddonačelniče Beograda, pa gde ste do sada, zar nije gradonačelnik Vesić, genije za prteoravanje Beograda, odlučivanje o merama zaštite od epidemije, primate li palatu, šivite lči u Beogradu, a valjda nam niste ni potrebni kad imamo svezbajućeg VESIĆA, ali nie kriv Vesić, nego onaj ko mu je dao svu moć da radi sa malom pameću šta mu padne na pamet…Teško Beogradu!

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 9

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.