Radojičić: Četiri trafostanice na Novom Beogradu van funkcije

Ostavite komentar


  1. A, dok vi niste bili na vlasti ni jedna od tih ‘prvobitnih’ 10 nije bila van funkcije. Nesposobni ste, lenji, bezobrazni i vise od svega bahati.

    1. Vazno je , da je Grdonacelnik,pozvao gradjane na jedinstvo,poput onog iz 2014.godine….?! Vrlo rado,bih mu replicirao recnikom Sergeja Trifunovica…!!

  2. Iskljucenja su neophodna zbog istorijsko niskih akumulacija u hidro-elektranama.

  3. Stigli su računi za 30 g nakaradnog patriotizma. Beograd grad bez kišnih kolektora. I ono malo kanala koje imamo su zapušeni građevinskim otpadom…Kanalizacija dimenzionisana za grad od nekoliko stotina hiljada građana a ne za dvo milionski grad… Uništavaju se zelene površine i Bg je postao grad betona (i samo beton)….Zgrade (koje se besomučno zidaju, pranje novca) se priključuju na stare instalacije….

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.