Radojičić: Grad se priprema za doček Nove godine, poslednju reč daće epidemiolozi

Ostavite komentar


  1. Ne bacajte pare na glupe proslave, pandemija nije zavrsena , lekari su iscrpljeni, ceo svet je u energetskoj i zdravstvenoj krizi a kod nas je i ceo energetski sistem u vrlo nestabilnoj situaciji.

    Dosta je bilo bahatosti i besmislenog trosenja para.

    Vreme je za stednju i za skromnost.

  2. Kakva struka g-dine gradonačelniče.Dr Kon,Darija Kisić,dr Janković,pa i vi trebate javno saopštiti da je nemoguće kontrolisati 50.000 ,uglavnommladih ljudi, koji će uz pesmu i igru,skidati maske,grliti se i piti tople napitke,da ne kažem još nešto drugo.I laiku je jasno da će odluka vlade Beograda i drugih gradova stići na naplatu sredinom januara 2022.Živi bili pa videli!

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.