Radojičić: Od 2014. do danas posađeno oko 22.000 stabala

Ostavite komentar


  1. Jeste! Isto kao sto ste sazidali 127 ostataka zidina iz IX veka, pa ste dali sebi za pravo da unakazite ostatke zidina na Gardosu u Zemunu!

  2. Uz duzno postovanje vecina tih stabala se osusila. Stanujem na Cukarici, svake druge godine posade drvece na parkingu, ali ga zaliju svega jednom ili dva puta tokom leta, tako da se sve osusi. Nekome odgovara da se tako radi, iznova i iznova sadi i naplati. Nazalost!

  3. Posadio si stabla,sada pronađi i namesti kulturno-istorijske spomerike,ili kao tvoji predhodnici najavi da ćemo izgraditi i starije nego što su bili?

  4. Nije bitno koliko je posađeno, već gde i kako. Još je važnije gde se seku stabla i zašto? Da li je „kao“ gradonačelnik obišao NBG da vidi šta je posečeno a šta posađeno. Kako stabla neadekvatno zasađena podižu trotoare i parkinge. Prošle godine su u blokovima pored auto puta posečena sva velika stabla koja su građane nekako štitila od buke i zagađenja. Jedina smo metropola u Evropi bez bukobrana na svim velikim saobraćajnicama. Uradite nešto korisno, manite se prazne priče, jer vas istorija neće razlikovati od ovih štetočina na vlasti. Koji je razlog da ostvareni i priznati stručnjak postane lutka u izlogu? Jednostavno. Nedostatak karaktera i morala.

  5. Dobro su vam pripremili te recitacije koje ste navezbali naizust. Kako to da se tek sada oglasavate kad se narod vec naveliko pobunio protiv vaseg fitocida. Najuocljivija istina vam se otela iz usta: -„važni veliki kapitalni projekti, koji će izmeniti sliku našeg grada“. Time ste nesvesno, javno ofirali sprovodjenje Projekta od strane vase kaste na vlasti cija je namera da izmeni izgled Beograda, Srbije , stanovnika Srbije, sve do gubitka tradicije, identiteta, obezlicenja i vaspostavljanja novih abudabi, aldahra i slicnih novih identiteta. Tu se drvece ne uklapa u pustinjski dekor, buduci da je pustinja centralni cilj vase zamisljene „izmene slike naseg grada“ i nase zemlje. Ali to nije vas projekt posto pamet nije jaca strana vase zle prirode; vi ste samo izvodjaci fizickih radova. Ne bi me cudilo da vam uskoro Radoicic i njegov kum Veselinovic pocnu dovoziti tone peska za nalivanje ulica po gradu u cilju „turizma i razonode“. Kamile vec imate u gradskom zoo-vrtu , ostaje samo da Vesic i Mali, bez tendera, nabave polovne cadore.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.