Roditelji nezadovoljni – ako dete ne dođe u privatni vrtić, samo 50 odsto refundacije

Ostavite komentar

  1. To je jedna velika nepravda i diskriminacija, kaznjavaju roditelje za cilju decu nije bilo mesta u državnim vrticima pa su silom prilika morali da upisu dete u privatni pa im jos naplaćuju nedolaske iz zdravstvenih razloga…U državnim vrticima ako dete ne ide ceo mesec platis pola cene manje od 3000 din a u privatnom preko 17 000 !!! Pri tom uslovi su manje vise isti…Površina privatnih vrtica je uglavnom manja od drzavnih… Neki privatni vrtići cak nemaju ni dvorište pa deca nemaju gde da se igraju napolju… Grupe nisu nista manje nego u državnim. Vaspitači su manje placeni.. Tako da Jos jednom hvala ti drzavo za brigu o nasoj deci !!!

  2. Ko je smislio ovakvu glupost u sred podržavanje nataliteta?Ovo sto pre treba da se ispravi!Sramota.

  3. Katastrofa!Kao osuda kad dete ide u privatan vrtic!Evo danas je 17-ti jos uvek nema refundacije pa ti zivi…Sramota!!!

Ostavite komentar

Beograd

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.