Ukoliko ovog leta ostajete u Beogradu, jedna od atraktivnih letnjih ponuda je ručak u restoranu Brasserie hotela Kontinental, po ceni od 888 dinara. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, ozvaničen je početak ponude, koja se odnosi na bife sto i bez količinskih ograničenja, u vremenu od 12 do 18 časova. Za decu do 10 godina sve je besplatno.


Ponuda će trajati do septembra, a ukoliko interesovanje bude veće akcija će biti produžena do decembra. Po rečima Živorada Vasića, direktora Kontinentala, ručak sačinjavaju predjelo, glavno jelo i salate, a takođe postoji i veliki izbor poslastica. Izbor jela uključuju specijaliteti tradicionalne, argentinske, azijske, vegetarijanske, kao i mnogih drugih kuhinja.

Cene pića takođe su veoma pristupačne, tako da je crno ili belo vino po promotivnoj ceni 100 dinara, a bokal vina košta 400 dinara. Gosti hotela moći će da prisustvuju pripremi hrane i mnogim specifičnostima, kao što je roštilj na vulkanskom kamenu. Posetiocima restorana koji imaju svoje ideje vezane za specijalitete, kuvari restorana Brasserie rado će izaći u susret i spremiti jelo po predlogu gosta. Zastupljen je i veliki izbor hrane prilagođen gostima sa zdravstvenim smetnjama. Takođe, parking Inter Kontinentala neće se naplaćivati za sve goste.

– Želja nam je da oživimo hotel, i pozovemo Beograđane da ponovo budu naši gosti. Ovo je pohod izuzetnog kvaliteta i pružamo lep ugođaj svima koji nas posete. Pozivamo i mališane da dođu i da pored besplatnog ručka posete muzej Dinosaurusa, koji će biti otvoren do januara, rekao je direktor hotela Živorad Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari