Saobraćaj na Trgu Republike od 1. septembra

Ostavite komentar


  1. Дођох данас поподне у тај Београд па право на Трг Републике да видим то чудо о коме се прича.Унезверено сам гледао једно 10 минута да се орјентишем где се то налазим.Сконтао сам као нешто па пошао у Скадарлију и од коња до краја радова видех само два, да да, два радника. На једном делу видим сложене коцке висине једно 20 сантиметара, сложене на простору отприлике 2х10 метара, па се упитах: Боже када ће сложити ове коцке на оволиком простору.Немојте се чудити јер ми ванбеограђани имамо дебело искуство.Дупло веће коцке и пет пута тање наши мајстори (5-6 њих) су слагали у главној улици дужине 700 метара 4 (четири) године и још им је остало само једно ћоше. Кажу да је нестало пара.Паде ми напамет да се упитам: Леле када ће ови тек да заврше оволики простор, а ту нису била она два мајстора?У повратку истом стазом одлучих да сам се оспособио да се пријавим за следеће зимске ОИ у дисциплини велеслалом.

  2. Kakva podzemna garaza ispod Staklenca? A ove kockice sto uklapaju po trgu, ko da prave mozaik, da ne komentarisem. Ko da smo u ratnoj zoni, provlacimo se kozjim stazicama izmedju rovova…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.