Šapić najavio da će ovog leta bazeni u Beogradu biti besplatni, ali je potrebna personalizovana kartica

Ostavite komentar


  1. A ko ce to dzabolebarenje da placa? Odrzavanje bazena,osoblje isl… Pa narod koji rinta od jutra do sutra I za bazen nema ni vremena. A oparice se I necije preduzece za izradu kartica

  2. I ovako je bila guzva na bazenima, kad budu besplatni bice jos veca. Mozda bi to imalo smisla kad bi grad otvorio neki novi bazen.

  3. Ako je za sve besplatno, cemu kartice?
    Da, besplatno mora da povuce neki tender“ od znacaja za drzavu..
    Alo, nema vise zezanja sa karticama, bez fiskalnog. Prvo da vratite pare od.bus usa+250din za izdavanje +pare, pa.pricamo..

  4. Draga Jelena, na bazen 11.april već godinama je besplatan ulaz za građane Novog Beograda, zamislite, sve je čisto, uredno, nikada čak ni preterana gužva… Zašto smo takav narod, ništa nam ne valja. Budimo ljudi i pozdravom ono što je dobro. Korisnici koji ne plate ulaznicu za bazen plaćaju druge sadržaje, ležaljke, hranu, piće, sladoled…i na takav način ipak finansijski doprinose

  5. Na Kosutnjaku je svake srede bilo besplatno i haos od guzve , o higijeni necu da pricam. Voda prljava, cak je zaudarala .Na ovaj nacin ce biti unisteni bazeni.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.