Šapić otkrio šta će biti sa mestom na kom se nalazi zoološki vrt nakon što se on izmesti

Ostavite komentar


  1. Dok sam ja na ovom mestu tu se nece nista graditi, a ja cu biti na ovom mestu narednih par meseci do par godina.
    Ne znam da li je narod svestan koliko ova izjava oslikava propast nasih institucuja….

  2. Tako si rekao da nikada sa SNS nećeš saradjivati. Ti si čovek od reči i integriteta, to svi znaju. Tu negde u rangu sa Lazom Ristovskim

  3. Čuj Miljakovac, nadam se da misli na pijacu kod Robne kuće, i onako odavne ne radi.

  4. Auu šta ovi rade,krenulo je iz Sava male, pa železnička e sad Sajsm pa Zološki vrt a pored Zološkog je već ozidane neke zgrade i on sada prodaje priču neće prave zgrade,pa šta će da seju kukuruz ili bostan? Ovi sve uništavaju

  5. sapic rekao – dok sam ja. Dve stvari: Vec smo posvedocili da se on svoje reci ne drzi. I sta nakon njega, puj pike?

  6. ..sve za „elitu“ iz BW..’oće li i bioskop pored staklenca da ode za stanicu do centra ? Za decu „elite“ već sele pozorište u zgradu pošte..možda bi bilo dobro da i Narodno pozorište presele u zgradu stanice a pozorišnu zgradu daju tv pinku za studio..

  7. Dakle i Danas se služi naslovima koje koristi žuta štampa. Kad otvoriš tekst ,vidiš da će se nalaziti NIŠTA. P.S. šta treba da uradim da bi objavili komentar

  8. Ko ce da ide na Miljakovac na buvljak? Ko ce da ide u Jakovo i Progar 30km od Beograda na utakmicu ili na sajam? Ko ce da ide po najvecim guzvama leti u zoo vrt na adi(taj deo grada leti je zakrcen kupacima sa ade)?….Kako ce ti objekti ekonomski izdrzati sa malim brojem posetilaca?

  9. Bez namere da nekog uvredim, ali morao sam na karti da potrazim Miljakovac. Mozda je ipak bolje da beogradski zoo vrt grade u Novom Sadu, brze ce se ovom novom prugom stici nego do Miljakjovca

  10. Izmeštanje ZOO vrta mora da podrži svako ko je u toku leta prošao ulicom pored njega i makar jednom udahnuo smrad koji se širi okolo.

  11. Naravo, nece zgrade nego klubovi i kafici koje ce otvoriti povlasceni, vrlo verovatno kriminalci bliskii vlasti

  12. Kako bi bilo da se setite da vratite otete penzije starima koji su jos zivi umesto sto mlatite neke nebuloze

  13. A da li će se setiti da i u Karađorđevoj ulici treba obrnuti one kocke kao na trgu Republike?

  14. @Flash Gordon
    Nemaju vremena da obrću kocke jer je sada najbitnije da se narod “ obrne“ tj. obrlati u pravcu Kosova pa da nesmetano i dalje haraju po Beogradu.

  15. Izmestili zeleznicku i autobusku stanicu van uzeg gradskog podrucja a sada metro da bude u samom centru grada. Sad ce u centru grada da kopaju rupe za metro stanice. Metro uopste ne treba da ide ispod strogog centra grada, dovoljno je da metro spaja Vozdovac i Miljakovac, Zvezdaru i Rakovicu, Cukaricu i Julino i Petlovo Brdo, Novi Beograd i Batajnicu, Zemun i Pancevo. Tako se to radi. Zabrinjavajuce deluje da taj posao obavljaju Sapic sa Cuckovicem i Aleksandrom Savicem. Cuckovic je danas isjavio da ce do kraja godine zbog metroa biti sruseno 80 zgrada. Ja sam posle te njegove izjave bukvalno zastrasena.

  16. Nisu oni krvi sto su dobili izbore…ako nam nesto smeta onda da se izade na ulicu i da se protestuje sve dok se banda ne zastraši

  17. Posle smrti Vuka Bojovića moglo se očekivati da će biti ovako nešto. Dok je on bio živ zološki vrt je živeo i imao dušu. Posle njegove smrti. Bilo je pitanje vremena kada će izgubiti dušu i biti mrtav.
    Zološki vrt je umro istog dana kada Vuk Bojović.

  18. @Milica, da li ste se ikad provozali metroom u bilo kojoj zemlji gde on postoji? Ne postoji nigde u svetu metro koji net prolazi ispod (kroz) centar, jer je to i osnovni razlog njegove gradnje. Tako se rasterećuje saobraćaj u centru. Na perifernim stanicama postoje parkinzi na kojima građani iz prigradskih naselja ostavljaju automobile da bi došli u centar.

  19. Milica@
    Posle iskustva sa Trgom Republike, platou ispred bivse Zeleznicke stanice,Vidovdanske ulice, JA NE SEDAM U METRO.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.