Smenjen direktor GSP Beograd?

Ostavite komentar


  1. trebalo bi da dođe dosadašnji finansijski direktor tog preduzeća, Dejan Krstović, koji je inače bio član obezbeđenja Aleksandra Vučića.

    Finansijski direktor i clan obezbedjenja (batinas)… Multipraktik… Do je snaga SNS, moz` da radi sa brojevi, a moz` da radi i sa pesnice!!! Jaoj nama!!!!

    1. Dosadasnji finansijski, nije znao sta radi generalni.Da nije zalosno , bilo bi smesno?

  2. Sve bolji od boljeg. Važno je da je lojalan i istetoviran, a GSP propada. Gledam danas počelo farbanje u crveno „solarisovih“ žuto- plavih autobusa koji su reletivno noviji i u dobrom stanju a onda na tako crvene nalepe neku plavu reklamu pa autobusi opet nisu crveni. Važno je da farbanje košta 2000 evra. A vozači masovno odlaze zbog malih plata!

  3. koliko vidim ceo tekst je napisan iz jednog izvora – sindikata. ne ulazim da li je tacno ili nije, hajde malo novinari da se bave novinarstvom pa malo da vidimo neku od te dokumentacije, sliku tog direktora danas, pa kad je bio obezbedjenje, da neko pozove gsp pita za zvanican stav, jos neki svedok / izvor… malo da se novinari bave svojim poslom, a ne samo da kukaju kako danas niko ne kupuje i da prestanu da se bave pukim prenosenjem agencijskih vesti i sindikalnih traceva. svako dobro.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.