SSP: Beogradska Kalenić pijaca pod novim udarom

Ostavite komentar


  1. E ovoga puta su u pravu ovi iz SSP. Kalenic pijaca ne sme pasti, ona mora ostati pijaca kakve su oduvek bile pijace, sto se tice menjanja na njoj i oko nje, moze samo parking biti pridodat i to veci ma sa koje strane da je, ako se nekome nesto gradi neka sagradi parking na Kalenicu i neka pijacu drzi sto urednijom.
    Uostalom Kalenic nije obicna pijaca ona je nepokretno kulturno dobro grada i takva treba da ostane, ne treba da bude ni multifunkcionalna, takva kakva je treba da ostane.
    Mozda s alepsim tezgama koju prodavci ne bi smeli da spajaju po svom nahodjenju, da ih razdvajaju opet po svom nahodjenu da stavljaju pokrivke i museme ali zato obezbediti tezge koje su lepe i koje ih stite i od sunca i do vetra i od kise. Buvljak ne pipati, neka ostane kakav je, samo ga dezinfikovati svakog dana uostalom kao i celu pijacu.

      1. Tako je! Ne damo Kalenić. Palilulsku pijacu su potpuno upropastili ne samo onim futurističkim dizajnom koji je stešnjen među zgrade nego i unutra–ventilacija će biti problem, to se odmah videlo, a pandemija samo potvrdila. Trebalo je ići na rešenje da se leti može sve otvoriti, a zimi zatvoriti, ali sad je proš’o voz… Zato ne smemo dozvoliti isto i sa Kalenićem.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.