Stanari „Bristola“ održali mirni protest: Grejanje na sveće u centru Beograda

Ostavite komentar


  1. Problem koji odslikava odnos vlasti prema ljudima koje su odvele u ratove, otele im najbolje godine zivota \ivote a zatim i opljackale. POsebno je pitanje tog udruzenja vojnih beskucnika koje nista nije ucinilo da se problem nametne javnosti. Pa i to pismo predsedniku Srbije vise je klanjanje pred diktatorom nego gradjansko pozivanje na ustavnost i zakonito postupanje. Pa ovo je smesno sa paljenjem sveca. Da su namenjene svim beskucnicima koji su preminuli a nisu doziveli ostvarenje svojih prava razumeo bih. Da li su ovi beskucici bili na protestu Stop krvavim kosuljama ili misle da ce se dzelati sami smilovati. Poslednjih meseci kao da su se plasili da ce naljutiti dikaroraSmrzavanje u hladnim sobama im je upravo adekvatna nagrada zbog nerealnog ocekivanja da ce se diskriminatori smilovati.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.