Stanari naselja Stepa Stepanović tvrde da je SPC podnela tužbu protiv njih zbog crkve

Ostavite komentar


  1. Ajde sto je spc nepzeljna u stranim drzavama nego i u Srbiji Podrska svakako potrebama gradjana za domove zdravlja skole vrtice i ostale perspektivne ustanove

  2. Brvnare su zapaljive i ne treba ih graditi u gusto naseljenim mestima. Nego da lepo crkva dreši kesu pa da raspali tu neko staklo i beton sa pozlaćenim krovom i velikim parkingom za džipove. Podržavam svaki vid nasilja crkve i države nad svojim podanicima kad je očigledno da su ovce.

  3. Ma gradite crkvu na placu Vašeg Velikomučenika kragujevačkog,vi niste više srpska crkva ,već crkva SNS-a.

  4. Živim u Novom Sadu na Detelinari u blizini crkve. Zvono na svakih 15 minuta, glasnije od bilo koje crkve u gradu. Teror. Kome mogu da se žalim?

  5. Šta smo mi dočekali. Crkva se bori protiv svojih vernika, odlikuje političare, obesmišljava veru i pravoslavlje. Sama SPC se bori da je omrznu i odvraća ljude od vere. Mislim da se ovako nešto još nije videlo.

  6. Da li se ovo dešava na Kosovu ili u Hrvatskoj ? Kome smetaju crkvena zvona ? Nigde se ne oglašavaju na svakih 15 minuta.Zemljište je crkveno i imaju pravo da grade.Živimo u naselju i radujemo se njenoj izgradnji.Braćo Srbi ,vratite se crkvi i veri.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.