Stanarima Karaburme poslednjih šest godina zbog buke iz TC život nemoguć: Živimo s vojnim slušalicama

Ostavite komentar


  1. Prodati stan i iseliti se na neko mirno mesto makar u jednu sobu,a neotesanu budućnost ostaviti već prispeli i dolazećim bahatim neotesancima koji vršljaju i rade šta hoće samo zarad svog profita u sprezi sa policijom inspekcijom sudstvom i vlašću kao krunom svega što se dešava u Srbiji ovih zadnjih godina.Još bolje otići iz Srbije i nikada se više ne vratiti jer je ovo postala jedna obična baruština i kaljuga.

  2. A kada neki od komdija stave u oglasima kao prednost blizinu TC , da ne pricamo da je cena m2 porasla posle gradnje istog.

  3. A buka ,cika, vridka u parkicima od jutra do kasno u noc ispred zgrada gde ljudi zive. Jos veca buka nego buka klima uredjaja.

  4. Problem sa bukom imaju mnogi, ja sam godinama prijavljivali policiji komšije koji organizuju žurke po celu noć koristeći najjača polačala čak i u vreme zabrana zbog korone. Posle devetog prijavljivanju slučaj je stigao do prekršajnom suda…. Muziku ne puštaju noću ali su nabavili vučjaka koji laje i danju i noću…..

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.