Tudors košulje predstavile novi koncept

Ostavite komentar


  1. Poštovani
    Danas 29.10 pre odlaska na posao kupujem u vašoj prodavnici(Tudors tc Big) dve košulje.
    Po dolasku sa posla raspakujem kod kuće kupljene košulje i primecujem na obe feler,na jednoj neke bele linije i ne ušiven dzep,na drugoj takodje loše ušiven i ne ušiven deo kod kragne.
    Prodavačica se slaze sa tim da roba ima feler,da je spakovana uredno i sa etiketama, ali mi objašnjava da svoj novac mogu dobiti nazad tek nakon nedelju dana pošto je takva politika firme.
    Objašnjavam devojci da je moje pravo kao kupca da odustanem od kupovine i raskinem ugovor i u slučaju da su košulje bez felera a ne još sa feleričnom robom da čekam na svoj novac.
    Devojka spominje Jugoinspek i neke nebuloze priča kao da ja ne znam šta je CIS,jugoinspek,prava kupca, rokovi za vracanje novca ,zaštita potrošača i ostale zakone
    Verovatno su joj iz menadzmenta rekli teraj ih da zamene za robu al novac nikako ne vracaj
    E sad da skratim priču,nikad više kod Vas ništa necu kupiti a na svim društvenim mrezama ću se potruditi da zaštitim kupce od ovakvih prodavaca i prodavnica i ispričam i objavim ovo neprijatno iskustvo koje mi se danas desilo.Od svih prodavnica u trznom centu Big i na ostalim mestima ni meni ni ljudima sa kojima delim ovo neprijatno iskustvo se nije desilo ovako nešto!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.