U Beogradu proslava izbornih rezultata u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Hocemo li tako slaviti i pobedu na americkim, francuskim ili indonezanskim izborima? Ne bi li smo se trebali prvo pozabaviti sami sobom? Da li cemo ikad imati priliku da proslavimo slobodne,, istinski demokratske izbore u Srbiji, ma ko ih osvojio?

    1. Anja, umno pitate. No, Srbija je okupirana od sva tri stuba vlasti: Civilne – Mafija, a podržana je od strane Vojske i Policije. Dok je Crna Gora slobodna zemlja. Ako je sada ne zakrvi primitivmo retrogradna SPC.

      1. A zašto bi SPC nekoga zakrvila???
        Ili to možda priželjkuješ?
        Krv mogu da puste samo oni koji imaju poluge vlasti, oružje tj mafija koja gubi tlo pod nogama, bilo u CG ili Srbiji.

      2. Crna Gora, tj. Kolumbija u Evropi “slobodna”. +Albanci se naseljavaju kao na KOSMET-u, dok ne zavladaju.

    2. Teško… Ovde je i dalje dominantno mišljenje da smo nebeski narod… Mi smo jedinstven primer naroda koji slavi poraz, koji se ponosi glupošću i nepismenošću….

    1. Ono najbolje je da kapitalistički Banditi vodi i dalje Crnu Goru. Inače, biće zlo ako taj ne pobedi na izborima. Ma da neće biti mira ni da pobedi, ali je kapitalitstički sistem na njegovoj strani. Dok ovi koji se uzdaju u SPC su daleka prošlost, što će to Milo dokazati ako ostane da vlada.

      1. Vi to dakle razumete kao sukob kapitala i rodovske zajednice? Interesantno…

  2. Malo“gradjanska“ opozicija treba da se u popisu stanovnistva popisuje kao nacionalna manjina.

  3. Da li će sada otkazati članstvo u NATO-u? Neće. Da li će „povući“ priznanje Kosmeta? Neće. Da li će i dalje biti nezavisna država (i treba)? Hoće. Da li će promeniti ime države iz Crna Gora u Srbija i ime nacije Crnogorac u Srbin? Ni u ludilu. Da li će i dalje po „rođačkim“ i strikovim linijama“ živeti, raditi i školovati se u Srbiji i na račun Srbije? Hoće. Hoćemo li imati povoljnija letovanja na primorju? Nećemo. Hoće li „Kavačani“ i „Škaljarci“ prekinuti da „investiraju“ i da se ubijaju po Beogradu. Naravno da ne. I šta se tu konkretno za nas menja osim imena partije na vlasti? Ništa. Na osnovu svega rečenog (i prećutanog) ne vidim razlog euforiji i radovanja što je Milo „pao“.

    1. Gledano racionalno i praktično, potpuno si u pravu.Ali problem je što prosečan (slabo obrazovan, ali srazmerno tome nacionalno-tabloidno napaljeni) Srbin vrlo slabo stoji sa racionalnim i praktičnim.
      Ti što ovako gromoglasno slave „pobedu nad Milom“ to rade zato što oni to vide kao nekakav trijumf Nebeske Pravde nad Nepravdom, pobedu Dobra protiv Zla. Za njih cela priča mnogo značajnija i šira nego poraz/pobeda ove ili one stranke jer da bi popunili zvečeću prazninu i ispraznost svojih ličnh života nasušno im trebaju Velike Teme, čak i u komšiluku.
      A usput i spasoše „svetinje“. Malo li je?

      1. Što se „svetinja“ kako ti reče tiče, njih nisam pomenuo. Iste su nedvosmisleno „vlasništvo“ SPC i srpskog naroda uopšte. Tu nema nikakve dileme i ja ih ne bih „mešao“ u ovu diskusiju.

    2. A ti sve to znaš pouzdano ili ti je rekao gazda iz SNS? Od svega navedenog sigurno će povući priznanje Kosova i Metohije. Vidim žao ti je zbog toga, milogorče!

      1. E moj Mićko, sve što su ova dva gospodina rekla, a na šta si ti odgovorio, stoji ko grad Smederevo. Nikad Crna Gora neće povući priznanje KiM, ma ko bio na vlasti. Najviše čemu možemo da se nadamo je suspenzija zakona o veroispovesti. I to je to. A taj iz SNS-a koga spominješ se prvi utronjao od promene vlasti u CG, jer to pokazuje da je promena moguća i pored jakog pritiska.

      2. Prvo, srbijanac „sedmo koleno“ a ne „milogorac“.
        Drugo, kao članica NATO teško da će doneti takvu odluku bez saglasnosti „gazda“ u Briselu, znači – ništa od toga. Razmišljajte realno, a ne šta bi vi voleli da se desi.
        I treće, kakve veze moj komentar ima sa SNS-om? Ali nebitno, to je manir ljudi koji ne znaju argumentovano da vode dijalog. Gde nema znanja i argumenata – ima optužbi.

  4. A Vučić , kako je on prošao na izborima u CG ???!!! Obzirom da se ne skida sa TV-a verovatno će učestvovati i na izborima u SAD!!! Ili će biti da je miš umislio da je slon!!! Bilo kako bilo, izgleda da je jedan diktator u odlasku. A ko je sledeći??!!

  5. Bjeli oro razvio je krila ,
    Uzletio, nadvisio Mila,
    Svuda zvone zvona starostavna,
    Crna Gora srpska pravoslavna.

  6. Slave bedni Ruski petokolonaši,koji bi i Srbiju i Crnu Goru na tacni podanički ispiručiki Kremaljskom faraonu.Imaju na vlasti jednog pomahnitalog,šizofrenog diktatora,a slave pobedu u tuđoj državi.Taj diktator i mafijaš,kako ga krste Rusofiličari,je uveo svoju zemlju u najmoćniji vojni savez na planeti i na pragu je ulaska u EU.A gde će je uvesti ovi srednjovekovni sektaši u mantijama i Ruski petokolonaši???U savez ,,slobodarskih“naroda Rusije,Belorusije,Kirgistana,i ko zna kojih još ,,slobodaraca“.Vi ste jedini narod na ovoj planeti,koji će se raspasti i izumreti od mržnje,pakosti i zlobe!I PREVELIKE GLUPOSTI I TUPOSTI!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.