"U nedelju - svi u Jevremovu" 1

Gradska opština Stari grad poziva sugrađane, povodom praznika Cveti i Dana opštine, da u nedelju, 9. aprila, sa početkom u 12 časova, posete „Jevremovu – ulicu susreta“.

Više od 160 izlagača, defile oldtajmera, nastup „Big benda“ i „Intermeco kvarteta“ uz podršku Tanje Jovićević, karneval dece starogradskih vrtića, koncerti školskih bendova, samo su delić zanimljivog programa koji posetioce očekuje na sada već tradicionalnoj, devetoj po redu, manifestaciji „Jevremova – ulica susreta“.

Manifestaciju će, sa početkom u 12 časova otvoriti „Big bend“. Nakon toga, u 13 sati ulicom će prodefilovati nasmejani i maskirani mališani. Jevremovu ulicu „ukrasiće“ i, sada već tradicionalni, oldtajmeri, a od 14 časova ulicom će odzvanjati zvuci srednjoškolskih bendova.

Samoj dinamici Jevremove ulice doprineće i izložba fotografija Starog grada koje su uslikali – upravo naši sugrađani. Ove godine, ulica će imati i svoje „Humano starogradsko ćoše“ gde će posetioci moći da ostavaljaju stvari koje im više nisu potrebne, a nekom drugom bi veoma značile.

Potpisivanje donorskih kartica

Hemofarm Fondacija za sve zainteresovane građane omogućiće potpisivanje donorskih kartica u okviru manifestacije Jevremova ulica susreta. U nedelju od 12 časova, pult Hemofarm Fondacije biće postavljen u Jevremovoj ulici broj 35, kod Ustanove kulture Parobrod, gde će svi zainteresovani građani biti u prilici da se kod nadležnih lekara i predstavnika fondacije dodatno informišu i potpišu donorske kartice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari