Umesto za sirotinju, vlast novac rasipa na jarbole

Bakić: To nije urbanizam, to je populizam
Neubedljivo obrazloženje gradske vlasti o poskupljenju jarbola sa 360 na 406 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Bolje da ne dobijete odgovor.Ako ga dobijete samo cete se iznervirati ili nasmejati bezobrazluku i gluposti.

  2. Ne samo što se rasipa novac za jarbole, već rasipa se i za bezsmislena naoružanja. Samo ne znam skim ćemo da ratujemo!!!?. To je i Milošević hteo da pokaže koliko smo jaki, pa smo dobili bombardovanje. Bacaju se milijarde za avione, tenkove, puške i šta li već, a deca nam umiru i za njih nema para, već se skuplja milostinja za lečenje. Plate i penzije minimalne, a neprestano se priča da su najveće u regionu, a ne priča se koliko su cene u međuvremenu porasle i ljudi jedva krpe kraj s krajem. Da nije MMF insistirao da se penzije vrate na staro, to nikada ne bi ni uradili.

  3. Neka gradi jarbole, koga briga za sirotinju. Inače sirotinja voli te jarbole, a i aktuelnu vlast, jer redovno glasa za njih…

  4. Ako potpredsednik Narodne Stranke odgovorno tvrdi da je to „izvlacenje para iz budzeta“ neka da dokaze za tako nesto ili neka krivicno odgovara za klevetu. Ali da, NS, to je Vuk Jeremic, oni samo umeju da pljuju bolje od sebe, da peru pare stranim tajkunima i da placaju sebi kampanje novcem iz „nedodjije“…

  5. Ovo je cisti FASIZAM VUCIC njegova banda i botovi su najveci neprijatelji naroda i srbije…SAMO opsti USTANAK. ..lustracija poreklo imovine SVIH politicara i poslednjih 30GODINA. ..bandu hapsiti ..Parlament hapsiti ..svi znamo ko su ..ustanak uvesti smrtnu kaznu

  6. Vi kao da ste se probudili 2012 i postali pametni i brižni. Da su se pare trošile za prave stvari do 2012 verovatno bi sirotinje bilo manje a i bogatsvo pojedinaca mnogo manje.

  7. Mene najviše nervira odluka da se grad „širi“ u visinu. Izumiremo, vlada bela kuga, a šririmo se u visinu – potpuno besmisleno. Šta je cilj? Da svi od od juga do severa prodamo zemlju i okućnice, uzmemo kredit na 30 godina, i kupimo stan u neboderu u Beogradu. A onda nam krivo što će drugi kupiti tu zemlju, naseliti se i jednog dana odvojiti od Srbije.

  8. Vesic se osilio.Vredjajuci jednu od institucija Srbije,kafanu, i njene hodocasnike, podriva temelje svog glasackog tela.
    Valjda ce ovo da mu zapamte.

  9. Nista nije cudno,jer Srbija se ne siri horizontalno,nego vertikalno ka NEBESKOJ SRBIJI……..

  10. Будимо реални – и хлеб, и играрије су за сиротињу…

  11. Vaši postupci u vezi jarbola su ravni odlukama nedorasloj deci, neiživljenoj, koja još nije prevazišla svoj egocentrizam, te niste u stanju da sagledate okolo sebe ništa, pa ni septičke jame po Beogradu i tragičnu Husovu ulicu, kojom se provlače gradski autobusi.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.