Investitor: Inspekcija utvrdila da nema nikakvih oštećenja na gradilištu u Južnom bulevaru 1Foto: Printscreen/RTS

Investitor objekta koji se gradi u Južnom bulevaru Danko Mitrić je izjavio da je građevinska inspekcija sinoć utvrdila da nema nikakvih oštećenja na gradilištu.

„Kao i građani koji su došli na lice mesta, tako sam došao i ja sinoć zato što sam pročitao na društvenim mrežama da se to desilo. Još nisam sreo toga građanina koji mi je rekao da se nešto desilo, da je nešto puklo, da je bilo neko podrhtavanje. To su komentari i priče, a na licu mesta ne postoji ništa što se vanredno desilo od predviđenih radova“, rekao je Mitrić, piše N1.

Prema njegovim rečima, na gradilištu se ne radi ništa van građevinskih dozvola.

Kako je javila ranije Radio televizija Srbije, gradilište u Južnom bulevaru na broju 94 u Beogradu urušilo se sinoć oko 23 časa, a stanari okolnih zgrada iz bezbednosti su izašli na ulicu.

nema povređenih, ni rizika od urušavanja okolnih zgrada.

Radovi na gradilištu zbog kiše su bili privremeno obustavljeni, a stanari navode da su od četvrtka čuli neke zvuke i da se nešto dešava.

Investitor tvrdi da ničija bezbednost nije ugrožena i da su svi građevinski radovi obavljeni u skladu s propisima, a da je uzrok urušavanja verovatno obilna kiša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari