Vesić: Grad funkcioniše, ne verujte društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Nije moje da se mešam ali…
    Ovo je potpuno tačno.
    Evo, recimo, u Švedskoj gde živim, ako su rekli 2 cm snega, a padne 3 cm, ili ne daj bože 4 cm … haos, katastrofa i užas. Poziva se u pomoć vojska, policija, vatrogasci, NATO, Nobelov komitet i Kolo švedskih sestara.
    Kralj lično uzima lopatu u ruke i čisti. Pred Dvorom,. Silvija, doduše, sedi unutra i greje koske.
    Ima reumu. Starija žena.

  2. Dragi sugrađani, ne verujte svojim očima, ne verujte svom razumu, tu je Vesić da nam kaže kakvu stvarnost treba da vidimo! Ovo je vrhunac ludila!

  3. Prijatelji iz gsp-a kažu da se ujutru na ulicu izbacuju tehnički neispravna vozila i da već nakon sat vremena više od 50% vozila ispadne iz saobraćaja a glavni razlog je Vesićeva bolesna statistika koja se redovno objavljuje na Studio Bot-u

  4. Vidite sa Nešom iz BG da on stručno prebroji buseve. Pustite Vesića, sirotan, ne ume ni da broji, pa se večito upetlja

    1. He, he, he… Ako Neša bude brojao istom metodologijom ispašće da 10 buseva pokrivaju sve linije…. A nama lepo…

  5. Poruka je jasna: “Verujte meni, a ne svojim očima”. Da nije tragično, bilo bi smešno.

  6. Kako te bre nije sramota Vesiću??? Izađi malo na ulice, provozaj se GSP-om u špicu, pa ćeš da vidiš kako sve ‘besprekorno’ funkcioniše.

    1. Gde sme da izadje,jos neko treba da mu uvali lopatu,od koje Crnogorci beze kao djavo od krsta.

  7. problem je sneg u januaru. mimo prognoze palo je neverovatnih 9cm. i to udruzen sa negativnom temperaturom? pa taj fenomen mogu da savladaju samo falange sns-a.ne verujte svojim ocima (fotografijama) nego vesicu i ostalim preletacima koji se zaklanjaku iza II,III,IV stepena uzbune i I, II, III prioritetima. ipak, nemojte da krecete prema mirijevu, lekinom brdu, zvezdari itd. sta cete tamo…

  8. Tačno. Ne verujte svojim očima, ne verujte svojim nogama dok se klizaju, ne verujte svom telu dok cvokoće na stanici čekajući autobus koga nema. Verujte njemu, Vesiću, jer on i vidi i oseća za vas. Psihijatri Srbije zašto ćutite?

  9. Ulice su prekrivene ledom i totalno nebezbedne. Kada bi ova drzava znala da racuna izracunala bi da je jeftinije baciti so i ocistiti trotoare od svih troskova lecenja izlomljenih ljudi koji se lece na ortopediji. Broj polomljenih se povecao za 30 posto.

  10. Koji bre grad ? Fasade su kao da je juce bilo bombardovanje. Pa nista nas sve zarobili da ne mozemo da mrdnem iz Srbije. Pa Beograd je najneuredjeniji grad od svih glavnih gradova Evrope..Koga vise lazete pa ima narod oci…

  11. Fasade …ulice sa pogine covek ,smrad sto nema kanalizacije….zapusteni objective, odvratni prljavi gradski prevoz,divlji taksista….Ma milina za turiste

    1. Pa i ranije su bile zime. I ranije je padao sneg, pa nikad nije bilo ovolikog leda i na kolovozu i na trotoarima. A palo do 10 cm snega. Javni prevoz je bolje funkcionisao i za vreme bombardovanja… Strašno…

  12. U subotu je starija zena slomila nogu u Knez Mihajlovoj, stariji gospodin je skinuo kaput da gospodja ne lezi na blatnjavom i izrovanom trotoaru. Odmah smo pozvali hitnu pomoc. Komunalni policajci su posto poto zeleli da sklone sa improvizovane lezaljke. Na kraju su je uz velike bolove preneli do Studentskog trga gde je zapanjena doktorka Hitne pomoci vikala na Komunalnu policiju, na sta je jedan od njih reagovao komentarom, da ne zeli da plasi turiste i da nema potrebe da se pravi politicki skup zbog slomljene noge.
    Naravoucenije, gledaj da umres tiho sta god je povod tvojoj nesreci, na jauci ne trazi pomoc, ne uznemiravaj medije i strance, drzava ce pokupiti tvoje nesretme kosti i skloniti ih od ociju javnosti strahujuci da se sutra ne pojavi istina u crnoj hronici, i da belosvetski placenici ne iskorisste ovu pricu da nam omu Kosovo.
    P.S. Drugi Komunalni policajac samo je glasno rekao, razidjite se i sta baba trazi napolju po ovom ledu

  13. Dziberu da nećemo verovati tvojim novinama… ostao je jedino Danas i društvene mreže. sve su pogasili mamlazi

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.