Vesić: Grad ima dovoljno industrijske soli, SZS širi lažne vesti

Ostavite komentar


  1. Lazi Vesicu! Ne lazi! Na mostu na Adi, isla je grtalica, ili ne znam kako se zove, ali soli nije bilo. Licno bila prisutna. Suprug kroz prozorupozorio orio da ne sipa so, misleci da je kvar u pitanju, dobio je odgovor da nema soli. Cistili trotoare? U Kralja Milana nista nije ocisceno. Razgurnut sneg na kolovozu i naguran na trotoar. Pored semafora trebalo je preskakati ili upadati u sneg. Lazes Vesicu, samoga sebe. Zasto i ti nisi platio cistace snega? Da bi tebi i bratiji ostalo para dzepu? Zulja te Djilas? Dokle o Djilasu? Covece, ti si najteza opozicija samom sebi. Hoces da kaznjavas beogradjane? Prebrojavaj nas svake subote. Sneg, led i hladnoca su nista za pustos, koju ste napravili Seti se preletacevicu minusa 96/97. Seti se sta biva, kada gradjanima predje preko nosa. Ti i tvoja kamarila ste prevrsili preko glave.Bolje ucuti i ne oglasavaj se.
    .

    1. Gospodja , izvinite, laze. Nije ovo njen prava slika opisa vec neko kome je rekao Djilas sta da napise i da pljuje Vesica. Bila sam i ja bas na tom mestu i radilo se a ne kako on i njen muz videli. Laz nije odbrana vec napad na Vesica.

      1. lažuljo! Djilas me nagovorio? Ti nemaš mozga botice. Tebe ne da nagovaraju, već su ti mozak isprali. U pravun si. Tvoja laž nije odbrana, već napad na Djilasa.

  2. Vesic Goran da ojasni kako je dok je bio u upravi kosarkaskog kluba C.Z. nastao problem sa 15 miliona eura?Njegovu ulogu trebs da istraze policija i pravosudje,a prica se da je zasticen sve dok napada Djilasa i druge iz opozicije kojima je i sam dugi niz godina pripadao.Vesicu,Vesicu,mislim da ces biti u velikom problemu sa zakonom.

    1. Znaci, tebi smeta Vesic? Pa dobro ali nisi pomenuo/la Djilasa. Kako bese u decembru 2011 godine i kako su volsebno nestale pare iz gradskog budzeta. Djilas davao Vesicu, jel?

  3. Vesicu! Ni Gandijeva ni Nurija Gagarina,ma nijedna gla na ulica nije rasciscena. Sram te bilo. Umirala sam od straha u autobusu 95, jer se zanosio, skakutao. Sve do Brankovog mosta. Covece, kanalis se. Da si se izvinio bekgradanima, mozda bi te i razumeli. Ovako iritiras. Ucuti vise. Ako nisi hteo da cistis zbog prktesta, zabio si sebi autogol. Mi smo rizikovali, stigli i prosetali.

    1. Auuuuuu, baš strašno, ali za malo ! Pa kada se plašiš brze vožnje, ti lepo izađi iz gradskog, pa prošetaj ! Ne lupetaj gluposti, ulice su raščišćene, živim tamo !

      1. Pomenula brzu vožnju, već visoko rizičnu. Pišeš danas, kada se sneg topi. Ja govorim o jučerašnjem danu. Šetala sam, samo sa normalnim ljudima, a vi sedite i lupetasjte po tastaturi i nemojte verovati svojim očima, već samo vodji. Uzgred budi rečeno, živiš od moje penzije, koju ste mi potkradali 4 godine. Prema tome tišina boticeeeeeee!!!!!!!!

  4. Vesicu, poredis 2012 i ovu zimu ? Pa 2012 je bilo -20 vise od mesec dana i palo je vise od 70cm snega….Poredis neuporedivo barabo jedna, a osim toga ja se ne secam da je zastoj i tada trajao duze od par sati……cccccc

    1. Neso ili Nesice. Pa nije problem u Vesicu jer kada mrzis coveka ima da ga pljujes do kraja zivota. Uradilo se ocistilo se, i u cemu je tvoj probelm> Pa valjda u mrznji prema Vesicu.
      Osim toga, ako si iz Beograda, zar vec zaborai 2011 kada smo gurali kola jer se od snega nije moglo ni startovati? Zaboravio se? Pa dobro, zaboravi i ovaj sneg. Ipak se radi na razciscavanje a ne na pljuvanju prema Vesicu.

      1. slučaj. Kada mrziš Djilasa, mrziš ga do kraja života. Nije se uradilo i nije se očistilo. U čemu je tvoj problem? Pa valjda mržnja prema Djilasu. Pa dobro, zaboravi i ti onaj sneg. Ipak se i tada radilo. I?

  5. SNS botovi postali glavni čitaoci lista DANAS? Uzalud vam trud botovi. Ja vaše blatoide ne čitam, a ni vaše blatoidne TV ne gledam.Koga pokušavate da odbranite. Nije problem, što se sneg nije čistio brzometno, već u lažima da jeste. To vredja. Svako ima pravo da misli šta hoće i da voli ili ne voli nekoga, ali biti lažov i podržavati lažove, to već ne može svako. Uživajte vi u svojim lažima, samo ne zaboravite da sve vas plaćaju gradjani. Toliko ste ogrezli u lažima, da verujete u njih. To je patologija.

    1. Misliš da botovi brane Vesić? Jok more pljuni me ako on sam ne piše ove komentare!

  6. Beograd funkcionise odlicno uprkos losim vremenskim uslovima, a SZS funkcionise po principu lazi i obmana

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.