Vesić: Rekonstrukcija Savskog trga najbolje pokazuje kako se Beograd razvija

Ostavite komentar


  1. Vesicu, sve sto radis,kao da radis u inat Beogradjanima.Rusis,raseljavas a od Trga republike napravi praznu plocu bez ikakvog smisla.smeta savski mist,Kalis Sava mala, zeleznicka stanica…a sve metropele imaju zeleznicke stanuce u centru grada.

  2. Pogledajte malo na stari grad Dorcol oko Bajlonove pijace pa sve do Pancevackog Mosta da neredjam ima jos RUGLO 40godina nije pipnuto nista

  3. Ako je kao sto kaze 634 evra prosecna plata onda sam ja sa svojih 300 evra u teskom bedaku. Voleo bih da jednom list Danas postavi anketu koliko zaista zaradjuje narod u Srbiji. Ako bar 50% nema manje od 300 evra neka mi se cela Srbija posere na glavu. Pa koga BRE ovi zajebavaju i lazu.

  4. 16.3 nezaposlenost sad je 8% molim Vas pitaj te ga koliko se iselio od tada iz zemlje ako im to ide u prilog za statistiku to nam govori koja je politka vladajucih masona

  5. Živim u Kaću, selo u južnoj Bačkoj. U Beograd dolazim od 1977.godine. Smatram da svi mi koji ne živimo u njemu, najbolje vidimo promene. Beograd ne pamtim da je ovako lepo sređen bio i još se sređuje. Volim što je naš glavni grad svakim danom sve lepši.

    1. Biserka,prva tri slova tvog prezimena dovoljno govore. Ti dolazis povremeno u Beograd,a ja sam rodjen i zivim u njemu punih 68 godina.. U vreme mog odrastanja grad je bio 100% lepsi od ovog rugla koje nam je napravila podguzna muva Vesic

  6. Operi autobuse detaljno ribaćom četkom i domestosom,zavrni šrafove,ofarbaj šipke,operi ulice,sve ono što napraviš ODRŽAVAJ SVAKODNEVNO,ne prepuštaj ga zubu vremena,operi autobuska stajališta,klupe i nadstrešnice,ofarbaj stubiće,skini reklame sa bandera,obriši kante i kontejnere,zakrpi rupe,napravi i održavaj biciklističke staze,sel3ktuj otpad,recikliraj,sadi drveće,ozelwni grad gde god je to moguće,ne pati za kockama,mermerom,pločama,betonom..ne laži,ne optužuj i ne kritikuj druge,budei najžešći kritičar sebe samog,radi svoj posao kojeg si se prihvatio,dopusti da gradjani kažu šta žele jer ovaj grad kao i svaki drugi u ovoj napaćenoj zemlji nije ni tvoje ,a ni privatno vlasništvo ni jedne stranke,ni jednog pojedinca !!! BEOGRAD JE GRAD SVIH NAS,NJEGOVIH GRADJANA !!!!

  7. VESIČEVA IZJAVA kako je rekonstrukcija Savskog trga pokazala kako se Beograd uspešno razvija kao i da je to idejno ostvarenje njega i Vučića de luje dosta hvalisavo! Tačno je da Savski trg ima određenu liniju sređenosti, ali je ta navodna lepota i uređenost na neki način sterilna, beživotna! Vesić je propustio ovde da dopuni izveštaj detaljima šta sadrži Savski trg, da bi on, kako kaže Vesić bio koristan i ugodan prostor za sve Beograđane!* Gledajući službeni fotos, građani nemaju jasnu informaciju ima li Trg neku fontanu, če smu, kiosk sa novinama, markicama, turističkim prospektima Beograda, vo dičima, određenim prehrambenim artiklima svojstvenim takvim mestima, jer, građani nisu programirani da samo prodefiluju s kraja na kraj Trga po put statista u nekom filmu, već i da sednu na klupe ili travnjak kao u dru gim evropskim gradovima, osveže se hladnom vodom za letnjih meseci uk ratko da osete da su u svom gradu!!!* To bi, sem šetnje po Trgu, bili neophod ni elementi jednog ovakvog javnog prostora!!!*

  8. Divna slika , sta je odluceno sta ce na kraju biti u predivnoj zgradi stare zeleznicke stanice. Uporediti slike , nekada i sada .

  9. Neko ko to sve sredjuje bas ima ukusa, molim vas da se objavi ovaj komentar jer je to cinjenica i sto bi rekli realnost , mada mozda nije bas tako sa Trgom Slavija jeste mnogo lepsi nego sto je bio ali iapk mozda je tamo moglo biti i lepse pa cak i fonatana je mogla biti lepsa , neka kamena na primer da je jer ono okolo , sa cim je fonatan okruzena preko cega se preliva voda nije bas toliko lepo , siva boja , ali je zato Savski trg fantazija, pa ono oko Zavoda u Karadjordjevoj je fantazija , pa sama zgrada unutra je fantazija . Za neke stvari SVAKA CAST . tako treba i Novi Beograd , zapusteni su stari delovi Novog Beograda a i Zemun bi mogao jos lepsi biti i bolje uredjen . Zemun je inace prelep , dusu dao zaurdejenja ovakve vrste , onaj ko se bavio ovim stvarima neka poradi i na ostalim delovima grada .

  10. Gledam sliku i pitam se: gde je Nemanjina ulica? Gde je saobraćaj?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.