Vesić: Skadarlija do proleća potpuno rekonstruisana

Ostavite komentar


  1. Skadarlija je Beogradska najveca atrakcija. Taj boemski zivot kojim odise svaki metar ove ulice je prelepi brend naseg grada. Zivela je pre nas i zivece dugo posle nas. Mi smo tu samo delici istorije.i moramo se tako ponasati prema njoj. Ne smemo dozvoliti da ona ikada izgubi svoju ulogu. Moramo je cuvati.

  2. Rad i samo rad. Za veliko postovanje sto mislite i na turiste i necete da ih ometate dok uzivaju u velelepnom Beogradu.

  3. 84.000 evra za vodovodnu cev i za ravnanje ulegle i betonom upropašćene kaldrme? Gde je tu "rekonstrukcija"? Ta ulica – palanački vašar, toliko je ugostiteljski razvaljena, da verovato više nije ni za šta,. Spasti se ne može sem da se bar pola kafana ne zatvori, a ostale smanje i dovedu u red. Muzika simultano dreči ili zavija s desetak strana, u jednoj kafani čak tri "orkestra" odjednom, a hrana gora nego na pijačnim roštilj-kioscima. Kakvi "boemi", kakav "brend"! Eno joj naličja, druge strane medalje, iza pivare u Cetinjskoj. Isto to, samo malo drukčije. Tačno, jadna je Skadarlija!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.