Vesić: Tokom novogodišnje noći oko 100.000 ljudi prošlo centralnim gradskim ulicama

Ostavite komentar


  1. Čak i da poverujemo u izjavu; da je Beograd tokom novogodišnjih praznika posetilo 100.000 turista, teško je za poverovati; »da je Beograd od tih turista zaradio između devedeset i sto miliona evra«. Naime, svako kome je matematika »jača« strana, može da izračuna, da bi prosečna potrošnja tih 100.000 turista za boravak od par dana u Beograduu tom slučaju bila od 900 do 1.000 evra, a to je skoro neverovatno.

  2. Ovaj Vesić je stvarno jadan čovek. Satima stajo negde na nekom beogradskom
    ćošku i brojao turiste. Muka je to, probajte vi koji tog supervrednog pridošlicu u BG stalno kritikujete, da sedeći u fotelji izbrojite do sto hiljada. Ubeđen sam da će Vesić, da bi ušao u Ginisovu knjigu suludih rekorda uskoro početi da broji sve prozore u BG!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.