Vesić: U Beogradu će se znati komunalni red

Ostavite komentar


  1. „Vesić: U Beogradu će se znati komunalni red.“ Da li je red da mi u Mirijevu izumremo od kolere, jer već mesec dana izilva se kanalizacija niz ulicu „Darinke Radaković“? Da li da bežimo ka Siriji kao izbeglice, barem če neko ostati živ? Ili da krenemo ka Vučićevoj i Dačićevoj Rusji? Kažite nam dok se epidemija kolere ne razbukta. Barem taj “komunalni”, grđanski red poštujte, ubice!

  2. -…sta je sa poskupljenjima , struje , komunalnih usluga , to odmah utice na poskuljenje hrane i drugih potrebstina ???

    1. Hmm… Zbog buke ukidaju muziku ali uvode treskanje i lupanje gajbama, burićima, drndanje dizel motora iz poluraspalih kamiona i kombija koji dostavljaju. A haos koji prave perači ulice u sred špica kada pada kiša, ili đubretari koji nose đubre. Buka kada čiste ulice motornim duvaljkama i onim vozilima sa četkama je ko kada avion rula…. Muzika me najmanje muči

  3. Konacno da se uvede red u ovoj sferi zivota! dokle vise da nas maltretiraju sa glasnom muzikom iz kafica? obicni gradjani nemaju mira i san od beskrupoloznih i bahatih vlasnika ugostiteljskih objekata! stvarno za svaku pohvalu

  4. Ma super!!!! Kažite to restoranu Trandafilović od koga ne može da se živi!!!! Borba građana traje godinama a niko ne reaguje, tako da, šta god ovaj pričao, u ovoj državi za neke zakon važi za neke baš i ne…..

  5. Da, u Beogradu će se uspostaviti red, čim ova lopovska garnitura ode na zasluženi smeštaj u Požarevac.

  6. Olako obecana brzina- gosp. Gorana Vesica…!! Samo da ne prenagli,zanesen uspesima koje gradjani osecaju na sopstvenoj kozi,pa da mu poremete harmoniju koju siri gradom…Nego,u cijoj ce nadleznosti biti vatrometi u ponoc…?!! Puca bre, bre slabije no za vreme bombardovanja,a ni MUP ni KoM ( komunalna policija -milicija ) ne reaguju…Gluvi li su…?? Tradicija…?

  7. Kako mislite gospodine Vesicu da se snabdevaju prodavnice koje nemaju drugi prilaz osim glavnog ulaza?
    S obzirom da skoro sve prodavnice rade od 6-21h, mislite da sva roba i svi dobavljaci mogu da stanu i isporuce robu u tih sat vremena? Mozda je resenje da se sve male i prodavnice bez prilaza za isporuku robe kojih ima u ovom gradu oko 80% zatvore i radnici otpuste, i onda resimo problem guzvi u gradu? A mozda je problem guzvi i nesto drugo?

  8. A zašto samo Beograđane štitite od buke iz kafića? Buka je problem na celoj teritoriji Srbije i svi kafići u zonama stanovanja treba da gase muziku u 23. Nismo mi koji ne živimo u Beogradu građani drugog reda.

  9. Grad nikada prljaviji nije bio. To je ipak do građana više. Fali kulture i vaspitanja. Svoje đubre ne razbacujte okolo

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.