„Vučić je predsednik svih nas, zašto je u kampanji u BG?“

Ostavite komentar


  1. Tačno je da je Vučić predsednik svih nas.
    Netačno je da je njegovo učešće u izbornoj kampanji neprimereno, čak i da je tačno da time smanjuje sopstveni legitimitet ili legitimitet i predsednika Republike, budući da na takav način štiti daleko važniji legitimitet, a to je legitimitet države Srbije.
    I ptice na grani znaju da bi eventualno opoziciono preuzimanje vlasti u Beogradu nužno dovelo do urušavanja ove prosrpski orijentisane vlasti na državnom nivou, a to je i cilj mnogih nesrpski orijentisanih interesnih grupacija.

  2. A ko živi u Beogradu G-dine Jovanoviću, vanzemaljci? Ja mislim da nas pomalo i vredjate. A ako niste znali i u Beogradu žive Srbi i žele da čuju i vide predsednika SNS-a.

  3. I Tadic kao Predsednik Srbije je ucestvovao u svim kampanjama, on je i predsednik SNS sasvim je logicno da ucestvuje i u kampanji.

  4. Kad vam odgovara onda je predsednik svih nas a kada ne onda govorite kako on nije vas predsednik…Odlucite se vise licemeri najobicniji i lazni moralisti.

  5. Jeste, on je predsednik i svih Beograđana, pa kao dobri oco brine da čeljad ispravno odaberu. Zar Vi de-es-esovci ne držite do srpskog zadrugarstva?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.