Povodom predstojećih Uskršnjih praznika, predstavnici Strauss Adriatica (Doncafe) posetili su Dom za decu bez roditeljskog staranja „Drinka Pavlović“, u čije su renoviranje sa Jub bojama i još nekoliko kompanija, uložili oko 40.000 evra. Sredstva od ove donacije iskorišćena su za krečenje enterijera Doma i zamenu električnih instalacija u celom objektu. Kompanija Strauss Adriatic učestvovala je u renoviranju sa 25.000 evra i prilikom ove posete darivala je Dom sa prehrambenih proizvoda u vrednosti od 1000 evra.

– Strauss Adriatic većnekoliko godina pomaže Dom „Drinka Pavlović“ kroz pomoću hrani i opremi, ali i kroz redovna druženja zaposlenih sa decom. Obnovu i renoviranje Doma u koje smo uložili 25.000 evra, inicirali smo sa kompanijom Jub boje u nameri da unapredimo uslove života štićenika i ponosni smo što su nas u tome pratile i druge društveno odgovorne kompanije – rekao je Milan Petrović, generalni direktor Strauss Adriatica.

Dom „Drinka Pavlović“ postoji više od 40 godina i u njemu trenutno živi oko pedesetoro dece školskog uzrasta. O štićenicima Doma brine stručni tim vaspitača i socijalnih radnika. Kompanija Strauss Adriatic nedavno je za decu obezbedila i dva kućna bioskopa i muzičke mini-linije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari