Za putnike u gradskom prevozu bez maske nadležni komunalci

Ostavite komentar


  1. MASKE SU PREPREPRESKUPE!
    Ako je nesto obavezno, MORA biti besplatno!

  2. Busplus i GSP Beograd – Pljačka u doba korone
    Da li je normalno da sada, u ovakvoj kriznih situaciji oni nama povećavaju cenu karte, sada kad više od milion radnika nije primilo platu za april, a kada će, to niko ne zna, ovo je pljačka neviđenih razmera, da li to država hoće da što pre vrati nazad novac koji nam navodno poklanja ili se to neko bogati na račun osiromašenih i napaćenih radnika!!???
    Evo primera pljačke, do vanrednog stanja karta je koštala 89 dinara u jednom pravcu, što znači da bi me na dnevnom nivou, da odem i da se vratim s posla , koštalo 178 dinara a sada je to 290 dinara te ispada da je gradski prevoz poskupeo 60% a to nigde nije objavljeno. Kod mene je to još drastičnije, ja koristim gradski prevoz samo u jednom pravcu, samo u povratku sa posla jer u odlasku idem kolima sa bratom i ja za vožnju u jednom pravcu moram da platim 201 dinar više nego što je bilo u normalnoj situaciji, dakle, meni otimaju 5.226 dinara za mesec dana a onima koji koriste gradski prevoz u oba pravca otimaju 2.912 dinara mesečno, a sve je to navodno zbog toga da bi ljudi kupili mesečne karte, pa sve i da hoće, nema šanse za to jer se to može uraditi samo na nekoliko prodajnih mesta a redovi su kilometarske. I na kraju samo jedan zaključak – PLJAČKA, i to neverovatna, a s kojim ciljem????

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.