Zašto je vazduh u Beogradu toliko zagađen ovih dana?

Ostavite komentar


  1. U Evropi se forsira i nagrađuje cenom čovek koji vozi auto na TNG a u Srbiji se forsira taksa i akciza a dizel uveliko vozi.

  2. Napravljena je mreža za plin a plin je skuplji nego igde.Zašto,zbog mafije i „Jugotosgasa“?Znači nikakva politika

    1. U poslednje vreme priča se i piše da je beograd jedan d nazagađenijih gradova, nažalost, vozačima bi preporučili da kad stoje na semaforu minut dva ugase motore, a gradskom saobraćaju bi preporučili da češće proverava ju vozila. S obzirom da i grejna sezona počela pa iz termoelektrana viori se dim kao zastava, a da ne pričam koliko je u stanovima suvoparan vazduh, mnogi otvaraju prozore ne bi li proverili, ali zapravo sva prašina ulazi u kuće i stanove. Te stoga preporučujem ruski prečiščivač vazduha.

      1. Hvala dari na preporuci za ruski preciscivac vazduha, ja verujem u rusku tehnologiju i sigurno cu naruciti preciscivac vazduha jer mi je preko potreban za cist i kvalitetan vazduh

        1. Uveravam vas da nećete pogrešiti ja sam jako zadovoljna,što u svom domu imam čist planinski vazduh.

  3. Sve navedeno osim pravog razloga prekomerne zagadjenosti ovih dana, ne samo Beograda, već i većeg dela Srbije. LJudi, već neeeljama se masovno pale polja. Sve živo je u dimu i plamenu. Katastrofa. Ovo nisam video za, evo, svojih 40 godina života. Srednji vek.

  4. Zašto je Beograd imao 185 vrednost zagađenja a Zagreb oko 21 vrednost zagađenja pa i manje,nije tu samo vetar razlog.

  5. O ovoj temi napisao je urnebesnu satiru novinar Ljubodrag Stojadinovic „Umukni,pogusicemo se“ u „Pescaniku“.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.