Završava se uređenje Platoa Raše Popova

Ostavite komentar


  1. Gledam sliku i zgražavam se koliko savremeni beogradski urbanisti mrze zelenilo. Nigde drveta. Gde god je radjen neki trg ili plato samo dominira beton, posle se maloumni čude zašto je vrućina. Nigde hlada. Centralni BG trgovi, trg Republike, obična bezlična pločekanja za izbegavanje, na Slaviji nigde žive duše, samo prolaznici koji beže od sunca. Beograd postaje grad za prezir i izbegavanje.

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.