Završena popravka cevovoda u Karnegijevoj ulici

Ostavite komentar


  1. cev je popravljen ali siste ne. Uzrok svi kvarova je kvar u gradskoj upravi Beograd jer nema platnih razreda, nema pravicne sistematizacije, nema karijernog napredovanja i vrednovanja strucnosti i znanja, nema motivacionog sistema i nema zaposljavanja strucnjaka, vec smo partijski olos i uhlebi za spijunazu i podmetanje. Sistem je vazan a ne kvar i to u glavama sns mocnika. Veliki pozdrav redakciji DANAS.

  2. A šta je s ulicama izvan bloka Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeve i Ruzveltove? Kad će one dobiti vodu?

  3. Vode i dalje nema a svi ste objavili vest da je Vesic objavio da je sve sanirano pa tako javnost pretpostavlja da je sve u redu i da je vlast sve u rekordnom roku popravila. Nigde vesti da voda NIJE dosla a ko zna kada ce. Jadna vlast, jadna drzava, jadni mi.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.