Završeni građevinski radovi na rekonstrukciji Savskog trga

Ostavite komentar


  1. Spomenik Stefanu izgleda kao da izlazi iz donjeg dela Faberzeovog zlatnog jajeta . Mora da je lepo u prirodi .
    Prikazite gradjanima, ako imate sliku, stare zgrade danasnje poste, kako je ta zgrada nekada izgledala i kako ce se rekonstruisati da bude ista takva lepotica kao nekada.
    Spomenik Stefanu izgleda kao da izlazi iz donjeg dela Faberzeovog zlatnog jajeta .

  2. ČESTITAM SVIM STVARAOCIMA SPOMENIKA!
    Od danas svaki SRVIN treba da podigne glavu da bi video tvorca srpske države.

  3. Дуго ће се морати исправљати велики уметнички успеси после смене ових сировина на власти.

  4. Hoce li se kod nas nekad nesto zavrsiti pre roka, bar 7 dana. Ili uvek mora sve u minut do 12 u najboljem slucaju ili se kasni po nekoliko dana, meseci ili godina…

  5. Delo provincijalnih skorojevica, „estetika korupcije“ – o tome je sve receno. Ovo LED osvetljenje mi je slag na tortu. Spomenik mora da se skloni kada se promeni vlast ali to se na zalost nece desiti, uklanjanje osvetljenja ce biti maksimum…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.