Advokat Borović: Iza mnogih ubistava i atentata stoje pripadnici DB-a

Ostavite komentar


  1. Ti pripadnici, odnosno saradnici se biraju iz redova teških kriminalaca. koji čak i napreduju u državnoj hijerarhiji. Sećao se da je jedan od takvih udbaških izvršilaca je bio postavljen i za narodnog poslanika.

  2. Nazalost sudije Apelacionog suda nisu dobili dokaze od Drzavne bezbednosti pa sudije nista ne znaju o ubistvima ili su mozda saradnici nepostojece Drzavne bezbednosti.

  3. Taj isti DB sad vrslja po Srbiji kao Kriminalna grupa i ima isto bolesnog vodju kao što je bila i Mira Marković samo u jos bolesnijem formatu.

  4. Ministar unutrašnjih poslova, Jočić, je izjavio posle ubistva novinara Pantića, da je Pantić trebalo da bude samo zaplašen.

  5. G-dine Boroviću, morali biste znati, posebno što ste advokat, da službe bezbednosti (uključujući i ‘tajne’) nisu subjekt, pogotovo nisu politički subjekt – službe bezbednosti ne formulišu bezbednosnu politiku, ne određuju zadatke, nisu nalogodavac… nego su puki izvršilac i njihov rejting (i ucenjivački potencijal) zavisi od sposobnosti da postavljene zadatke izvrše i ‘kvaliteta’ njihove realizacije!…
    Takođe, morali biste znati da ‚meta‘ na Ibarskoj magistrali nije bio Vuk Drašković nego Veselin Bošković, kum beogradske mafije – Drašković po planu nije ni bio u ‘ciljanim’ kolima, u njih je prešao nekoliko kilometara pre mesta događaja!…

  6. Ma “radnici” Resora Državne Bezbednosti su ubijali sve koji su na neki način stali na žulj Slobi-Slobodi i njegovoj familiji. Pošto je njegov sin Marko bio involviran u švercu cigareta i droge svi konkurenti su eliminisani. Čak i oni kao Kundak koji su bili bliski porodici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.