Advokat Stojković: Jasno je zašto je uručen orden Pahomiju

Ostavite komentar


  1. Ako pobedi na izborima menja se zakon o zastavi – zvanicni simbol Srbije bice barjak duginih boja!

  2. Predsednik Vucic uvek ispuni svoja obecanja, dodela ovog priznanja je pre svega, za nasu decu!

  3. Možda će i orden da zastari kao i optužbe na račun pahomija. Ako hoćeš da dobiješ orden, sledi Pahomija.

  4. Bratstvo manastira Prohor Pčinjski je pre ustoličenja vladike Pahomija brojilo preko 80 monaha. Danas, njih nekolicina. Tužno i žalosno za našu svetinju,ali tako je kad se politika,razvrat i crkva spoje u nesveto trojstvo.

  5. Licno predsenica vlade Ana Brnabic je predlozila Pahomija. Predlog je podrzao Palma a sa njim Dacic i Antic

  6. U poslednje vreme sve vesti u vezi sa našom crkvom su za mene loše vesti. Kao i ova vezana za Pahomija. Propast je velika.

  7. @baron von Cipuljic
    16. februara 2022. u 12.21
    „Ako pobedi na izborima menja se zakon o zastavi – zvanicni simbol Srbije bice barjak duginih boja!“

    Kakve veze imaju dugine boje (simbol gej pokreta) sa silovanjem dece???

  8. koji je ono ministar Pahomijev „istomišljenik“???!!! A svi znaju, pa i aktuelni „vožd“!!!! Toliko o paroli „za našu decu“!!!!!! Glasajte i dalje za blud , razvrat i bolesne likove!!!!

  9. Kada mu je Pahomije toliko dobar i čestit neka pošalje Danila da ga ovaj pomiluje. Ne želim ničijoj deci susret sa Pahomijem a predsednik neka razmisli.

  10. Jasno..iz više razloga..jedan je Ne moral u okolini.. Jagodini..ali primaran je trgovina da Crkvom .pred izbore…Vučić prosi glasove na sve moguće načine..Ali ako ne sada, ,,uskoro on više Neće da postoji ..na mestu predsednika Srbije.
    Valjda je Jasno .!!!

  11. Narode dali znate??? Pahomije to zna da u najstarijem pravoslavnom manastiru na tlu evrope nema monaha,samo jedan iskusenik a to je PALJA Na jos teriroriji srbije,mada se bugari svojski trude da ga prisvoje, hvala im sto su ga obnovili i digli iz pepela na sramotu pahomija i pravoslavne crkve,,

  12. Sramota pedofil,a ovaj mu daje orden.dokle ce ta popovska mafija da vlada ovde.za njih zakon ove drzave ne vazi.3.april resava sve,narode uzmi se u pamet.

  13. Ovo je poruka javnosti koji bi mogli biti buduce zrtve. Odlikujem Pahomija,ko je sa nama nema brige! Uzasss,ljudi trgnite,daj da im menjamo na par godina,taman kad se useme i uhlebe,menjajmo!

  14. Pogana opoziciona glasila pogane koliko mogu, ali ne vredi! U nastupajućim aprilu, posle još jednog u nizu političkih poraza Vaših gazda i nalogodavaca, preostaće Vam jedino da potražite nova zaposlenja kao pomoćno osoblje u ambasadama država članica NATO. Valjda ste dame i gospodo opozicioni novinari toliko zaslužili. Na Đilas ne računajte, biće opravdano zauzet.

  15. Normalnom coveku bi samo ovo bilo dovoljno da ne glasa za ovu vlast.Ovako nesto nijedna vlast nije radila.

  16. Mislim ,da ovo Vučićevo odlikovanje ..koje je uručio Pahomiju.Vladici.Vranjskom ..sasvim dovoljno govori o
    Aleksandru Vučiću.. predsedniku Srbije!
    Pahomije nije ne bitan..ali ne toliko bitan kao predsednik Srbije,!!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.