Advokati: Đoković bio pozitivan na korona virus u decembru

Ostavite komentar


  1. Da je Đole bio zaražen znala bi cela Srbija. Kad testove za prijemne na može da sačuva policija ko bi mogao da sakrije njegov pozitivni test na koronu u decembru. Samo se i dalje srozava u očima onih koji ga u „belom svetu“ ne vole.

  2. Uradiće mu test na antitela. Šta će onda?
    Hoće li i srpski lekari na sud u Australiju?

  3. Neće mu uraditi nikakav test bez njegove volje. A ako bi Ii uradili, našli bi antitela

  4. Zanimljivo- istog tog 16. decembra bio je u pošti na promociji markice sa svojim likom a uveče učestvovao u panelu “Putem šampiona”. Nadam se da je taj pozitivan rezultat ipak dobio nekoliko dana kasnije a ne tog 16. Ne bi valjda Nole svesno ugrozio toliko ljudi

  5. 17.12. Dodeljivao pehare mladim teniserima što se može naći i u vestima

  6. 25. decembra se setao gradom, igrao tenis s decom. Postoje fotke po nasim novinama.

  7. Nije trebao reći da je dobio medicinsko izuzeće, jer je time otkrio status da nije vakcinisan i ispao je antivakser, čime je turio prst u oko Australijskoj vladi. Trebao je reći da je ispunio uslove Australijskih vlasti i da ide na takmičenje. Nije on kriv nego njegovi savetnici.

  8. Nije trebao da se hvali da je dobio medicinsko izuzeće, jer je time otkrio svoj status da je nevakcinisan, što indirektno znači da je antivakser, čime je turio prst u oko Australijskim vlastima. Trebao je reći da je ispunio uslove Australijskih vlasti i organizatora turnira i da ide na turnir. Nije on kriv nego njegovi savetnici.

  9. Da probam jos jednom neznam zasto se moji komentari ne objavljuju?Hteo bih samo da kazem da je vrlo lako dokazati dali je imao Coronu ili ne proveriti dali ima antitela u krvi ili ne?Svako ko je imao Coronu ima antitela to je nauka dokazala.

  10. Vučiću oglasi se! Reci kocka je bačena i stani uz čoveka koji je uvek stajao uz Srbiju.

  11. Uh, nadam se da su znali sta rade kad su mu u Srbiji zavrsili pozitivan test. Valjda imaju I dokaz da su “stvarno” uradili test, I da se ti “recordi” cuvaju, pa se tako mugu priloziti ako Australijanci zatraze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.