Advokatica Koluvije: Moj klijent nije zvao Andreja Vučića

Ostavite komentar


  1. Naravno da je čovek nevin, nije on sadio marihuanu – radnici su sadili a on je samo gledao. A i političari su nevini – oni su dolazili kod njega a ne kod radnika a jeli su samo paradajz, ili im se to samo pričinjavalo.

  2. Čovek se sam odbranio negirajući da je telefonom zvao Andreja, brata svetog AV, koji. kad kaže da je neko nevin, tužilaštvo ima da kušuje.
    Babića je istakao javnoj bruci, i to je dosta. Nema tu posla za tužilaštvo. A tek Sava mala. Svi „kompletni idijoti“ su unapređeni. Tužilaštvo- kuš!
    Ali, počeće jednog dana strmopizd, mora doći Svako će dobiti što je zaslužio!

  3. Imao sam propušten poziv sa nepoznatog broja tog dana, da nije mene zvao?

  4. Preko Jutke do Koluvije.
    Nevinost? Kao podmetnuli mu kanabis a on mislio da je industrijdka konoplja. V.aži.Ali to će za naš sud verovatno biti uverljiv argument.
    I ovaj će se za koji dan naći na slobodi. I verovatno sa Babićem slaviti u nekoj kafani.

    1. Da mu javi da je biznis propao i da ttazi novog orgsnskog proizvodjaca paradajza, pardon marihuane.

  5. Ako bih ja ovde pretio smrcu Njemu – nikakav advokat ne bi mogao da me spase od Cekista za visokotehnoloski kriminal.
    Cudno je kako danima policija koja gaji tone marihuane ne vestaci telefon osobe koja sa policijom gaji tone marihuane.

  6. Zar neko veruje izjavi glavnoosumnjičenog za gotovo industrijsku proizvodnju narkotika u Staroj Pazovi centru mnogih naših zala u poslednjih 30 godina. Zar neko veruje đavoljoj patkoustoj i bitoksiranoj advokatici vidovitoj Zorki.

  7. Ha …ha …otkud pristup internetu i televiziji N 1 koji jedini pricaju o telefonskom pozivu “ u pomoc “ batooo …ovi nebojsini iz Bg. – a nas hapse i unistavaju “ organski “ paradajz . U zatvoru , po recima uzbunjivaca gosp. Obradovica iz Valjeva , imaju samo televizije sa nacionalnim frekvencijama a one ne pricaju ni rec o umesanosti bate u aferi “ organski paradajz “ i industrijska konoplja , ( kudelja kazu u Banatu ) “ made in Kosovo „

  8. Njegova proizvodnja je zavila u crno mnoge porodice od njega nemojte praviti ikonu.ako dobije 20 godina nije zvao nikoga,ukoliko ga puste ranije bilo je poziva i:,,samo ti ćuti,mi sve rešavamo,,

  9. Ma ne,reći će da jeste pa da nikad bela dana ne vidi,daj molim vas ko pametan u ovo da poveruje.

  10. A vi bi ga gospođo savetovali da kaže da je zvao Andreja Vučića? Za ovu advokaticu je i Jutka nevin!

Ostavite komentar


Društvo

Rakočević: Crn dan za slobodu i novinarsku profesiju 10

Rakočević: Crn dan za slobodu i novinarsku profesiju

Danas je trostruko tragičan dan - Veliki petak za istoriju čovečanstva i hrišćanstva, tragična godišnjica stradanja dece u "Ribnikaru", Duboni i Malom Orašju i crn dan za slobodu i našu profesiju, izjavio je danas predsednik Udruženja novinara Srbije Živojin Rakočević na obeležavanju Svetskog dana slobode medija u Gračanici.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.