Agrosmart: Policija uhapsila poljoprivrednika u Silbašu dok se vraćao s njive

Ostavite komentar


  1. Terorisu vredne ljude po Vojvodini , i posle se hvale njihovim trudom , da ima dosta zita …

  2. Iznenađenje bi bila vest da je policija pomogla nekom rataru….što cemo sigurno videti kao veštački, amaterski igrokaz za par dana na RTS-u.
    Ovo je samo jedan u nizu primera gde se vidi da loši đaci, sa falsifikovanim diplomama a bez znanja, ne umeju da vodu zemlju.
    Ali zato umeju velemajstorski da pljačkaju i matretiraju normalan narod.

  3. Ovo je kao u seriji Salas u Malom ritu…Tu su i ausvajsi, volksdeutscheri , samo nema Schitzera…??

  4. Ajmo elito podrška za mladog momka, gde ste sada? Filozofirate u vezi kućnih ljubimaca i ostalim nebitnim glupostima. A kada treba za seljaka dignuti glas nema vas nigde. To je taj isti seljak koji vas hrani,koji ćuti i radi. Imam utisak da su čak i kućni ljubimci zaštićeniji od običnog seljaka. Gde su sada sva ta koje kakva novinarska udruženja da maximalno dignu glas, nema ih. A kada nekog novinara samo popreko pogledaju digne se frka do Brisela. E moja Srbijo!

    1. Ne znam šta se danas podrazumeva pod elitom, ali kao intelektualac sam 100% uz ovaj stav. Šta? Dečko nije smeo da otkači kultivator i ostavi ga u dvorištu svoje druge kuće? Smemo li pitati zašto su kladionice i kafići tako dugo bili alimentirani svake zabrane, pa čak i kontrole? Svi smo za disciplinu i prevenciju, ali uključite mozak i isključite subjektivnost vi koji je sprovodite.

    2. Ujedinite se i proizvodite samo za vase potrebe npr. sire porodice ili familije, pa kad bude nedostajalo svega, onda ce na vasu stranu ostatak autisticne Srbije.

  5. Seljaci pamet u glavu na sledecim izborima ne glasajmo vise lazove..

  6. Sve ovo govori o rasulu koje vlada u Srbiji već punih 8 ili devet godina… Sa naprednjacima u budućnost isto je kao i sa koronom u život.

  7. Vaš komentar*A šta je Al Dahrom,nek neko javi da se ne sekiram.A i Jovanjica me inzeresuje.Radi li proizvodnja na otvorenom?

  8. Pokazali ste da svi mogu biti ažurni kod procesuiranja prekršaja običnih ljudi.
    Sada pokažite takvu ažurnost kod procesuiranja prekršaja političara.

    1. Nisu seljaka uhapsili politicari neg njegovi komsije policajci a osudio lokalni sudija sto govori samo o nama kakvi smo ljudi i policajci su mogli da ga ne zaustave i sudija je mogao da ga ne kazni ali i jedni i drugi nisu ljudi.

  9. Šta će Srbiji poljoprivrednici sve će vlast da uveze, a oranice da pokloni strancima.

    1. Sve policajce koji su ga uhapsiliukljucujuci i sudiju koji je izrekao kaznu kazniti sa po 150.000 din

  10. Kako se to moglo dogoditi , kad je Nedimović rek’o da niko od poljoprivrednika neće biti kažnjen ?

  11. E sad ce ga tuziti i lovacka udruzenja sto je zarazio par sndaca i fazana
    Sto se manje obradi manje ce roditi pa firme ce uvesti sve sto nam treba

    1. Uhapsiti čoveka koji se vraćao sa posla, posla koji ne poznaje i ne može da zavisi od policijskog časa i koji tim poslom hrani i sebe a i nas….pa bravo, aplauz

  12. Ovo je isto, kada uprava konc logora, kaznjava logorasa sto ne saradjuje u samopogubljenju .

  13. Sramota a mi ih branimo hlebom,bitno da dovoze naše pobegulje sa svih strana sveta i dovoze zarazu,a za migrante da ne pričam,sramota jadni mi poljoprivrednici pored ove drzave

  14. Pitanje je šta je tu tačan iskaz, navodi se da je četiri puta bio upozoren na zabranjeno kretanje za vreme policijskog časa a on je otišao t drugu ulicu gde policija uhvatila i kaznila. Rečeno je da se ne diraju poljoprivrednici koji dolaze sa svojih njiva, i ja sam naravno bio protiv da se maltretiraju ratari koji ionako kasne sa svojim poslovima, ali ako je ovo zloupotreba onda se zna šta sledi.

  15. Sad imamo zitarica u izobilju, ako ovako nastavimo, iduce godine cemo i to da uvozimo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.