Akademik Rakić: Kostićevo mišljenje o Kosovu neprimereno, moj stav je kao i naše vlade

Ostavite komentar


  1. Не слажем се са ставом председника академије као грађанин али не могу да схватим да један академик нема свој став него став владе?

  2. Sve stavljas pod lupu ali stavi i svoj ulazak u akademiju najmladji akademice.Gde si bio do sada da nam to objasnis?

  3. Uskoro ce Srbija morati da prizna Kosovo, pa niciji stav vise nece biti vazan

    1. Ускоро ускоро ко папагаји 8 год то понављају.

  4. Izvod: ‘Na čelu Saveta Megatrend univerziteta godinama se nalazi akademik Ljubiša Rakić.. „.
    Ima toga ovaj jos punooooo

    1. Nije ti dosta sto si potpisao Memorandum i time pokrenuo lavinu najcrnjeg nacionalizma , raspad , ratove , pogibije , raseljavanje ljudi. Vi ste sedeli u udobnim foteljama i prodavali kvazipatriotsku maglu, a mlade gurnuli u rat da resavaju srpsko pitanje. Nemate ni srama , ni stida . Vazna je vama fotelja u Sanu, na Megatrendu, a drugi neka ginu za vase “ patriotske “ floskule.

  5. Nista gore nego gledati kako pametni ljudi padaju u podanistvo i idolopoklonstvo. Zabijte glavu u pesak pa pricajte kako je situacija sa Kosovom onakva kako pise u Ustavu. A onda svog idola pozovite da postuje i druge clanove Ustava, da ih se slepo drzi!

  6. Sta je pesnik hteo da kaze , na kosovo vise niko ne ide od predstavnika vlasti , sta znaci to da je to deo srbije , dosta je vise prodavanja magle , narod se masovno iseljava a parola sve vise

  7. Rakić, koji je dugo angažovan na Megatrend školi, čedu SPS obrazovanja, kupovanja diploma i sličnih skandala, davno više ne bi trebalo da bude akademik, pa i da više ne iznosi svoje komunističke stavove.

  8. Добро је да знамо да проф. Костић не заступа став већине чланова САНУ по питању Косова и Метохије.
    Хвала Данасу што кроз његове странице то можемо да сазнамо.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.