„Ako nemaš para za privatni, upiši državni fakultet“: Mića Jovanović šokiran spornom reklamom Megatrenda

Ostavite komentar


Ostavite komentar


Društvo

Grad traži sliku kartice roditelja uz prijavu za 20.000 dinara: Da li je to bezbedno 8

Grad traži sliku kartice roditelja uz prijavu za 20.000 dinara: Da li je to bezbedno

Roditelji osnovaca i srednjoškolaca u Beogradu već mogu da se prijave za 20.000 dinara koje bi Grad trebalo da im isplati u septembru. Formulari, u koje roditelji treba da upišu svoj broj tekućeg računa, već su podeljeni. Problem je samo što Grad zahteva da roditelji uz formular dostave i fotokopije prednje strane svojih platnih kartica. "To je nepotrebno i nebezbedno - kartice sadrže mnogo podataka, koje Gradu nisu potrebne za uplatu novca", upozoravaju bankari. Naknadno su roditelji iz gradskog sekretarijata dobili pojašnjenje da - "umesto fotokopije kartice, može i potvrda iz banke".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.