Aleksa Obradović primljen na 14 elitnih svetskih univerziteta

Maturant Internacionalne gimnazije "Ruđer Bošković" postigao neverovatan uspeh

Ostavite komentar


  1. Mnogo nam je drago sto je decko primljen na sve te fakultete na koje se redom prijavio, i svaka mu cast sto je uspesno prosao testove i pisao motivaciona pisma. Ali sto se precutukuje cena tog skolovanja? Ko iz Srbije moze da priusti da plati godinu na Brown-u? I cemu uopste ovaj clanak? koja je svrha?

  2. Jedino je pitanje koliko ovo studiranje košta. Ako dobije stipendiju nešto manje ali opet nedovoljno za normalan život. Svaka čast Aleksi ali većina talentovane dece iz Srbije sebi ovo ne može da priušti. U Americi roditelji uzimaju ogromne kredite i štede decenijama da plate deci školovanje na dobrim univerzitetima.

  3. Koliko vidim samo dva su elitna. I nesto nisam primetila seriju clanaka sa decom iz Matematicke gde su oni primljeni…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.