Aleksandar Jovanović Ćuta: Nisam učestvovao u osnivanju SNS

Ekološki aktivista o izlasku na beogradske izbore i navodima da je čovek vlasti

Ostavite komentar


  1. Ћуто,плаше те се!!
    Ипсос не може да предвиди твоју гласачку снагу јер си пробудио људе који до сада углавном нису гласали. Е то њих плаши. Само напред народ је уз тебе!!!

  2. A Kinezi su ok, o njima ništa, nema protesta!? Grade, u Zrenjaninu fabriku bez dozvole i bez bilo kakve studije o zaštiti životne sredine. Ista fabrika proterana zbog zagađenja iz Kine, potrovala ceo regi9n mnogo veći nego naš Banat. Sad još počeli da nasrću u uniformama na naše ljude van kruga fabrike. Šta će biti sutra sa onima koji će tamo da rade? Zašto selektivna ekologija!?

  3. Ovog čoveka moramo zaštititi po svaku cenu, napredni fantomi su već odavno spremni.

  4. Možda nije učestvovao u osnivanju SNS, ali je bio drug član od samih početaka stranke. To izbegava da kaže.

  5. Botovi i polubotovi,Ćuta vas je kao i političare proglasio toksičnim što je istina, pa shodno tome ,a zbog primene eco standarda,sklonite tastaturu,ukinite nalog i sa mišem u mišju rupu!

  6. Ne razumem, čovek se gadi politike, eliminiše sve stranke i onda pravi svoju koristeći bunt svih građana protiv zagađenja. Jedinu korist ima vlast koja ima za glavni cilj da odvrati narod od glasanja za opozicione stranke. Ovaj je za njih očigledno još jedan od miševa koje je lako oterati u rupu ako ocene da im više nije koristan.

  7. Rio Tinto mars sa Drine da nam dodju braca iz rusije i kine?

  8. Jako poštujem ono što radi Ćuta. Na prvoj liniji fronta. Ali mu je jako opasna relativizacija da su Vučić i opozicija isti. Ni ja pre nisam mogao da smislim Tadića, Đilasa.. Ovog drugog znam i lično. Danas mi deluju kao apostoli kad ih uporedim sa ovim monstrumima na vlasti. A to što priča Siniša Kovačević. Ne sme Ćuta biti tako uvredljiv. Siniša je opleo i po Novaku što ne kritikuje vlast. On je umetnik, dopušteno mu je.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.