Aleksandar Šapić: Najbolji svih vremena

Lik dana

Ostavite komentar


  1. Uspešan nema šta, ali kao gradonačelnik Novog Beograda se obrukao. Novi Beograd je zadnjih godina najprljaviji i najzapušteniji otkad živim u njemu, a tu sam oko 45 godina. Bruka i sramota.

  2. Treba jasno da razlucimo perfektnog sportistu od manje perfektnog mastera sto uopste niste pomenuli a nasi fakulteti se svakako licemerno boje provere bilo kakvih diploma vrlih politicara u koje se uvrstio i ovaj sportist. A jezici, pa dobro ljudi pisu svasta po svojim twitter ili facebook nalozima – ispadose svi multilingualni a stvarnost je sasvim drukcija. Ziveti u jednoj zemlji godinu-dve dana uopste ne znaci govoriti lokalni jezik a to lingvisti najbolje znaju. A politicar – pa predsednik opstine Novi Beograd, ne znam. Danas su uglavnom pogresni na vlasti jer su partije totalno devalvirale a najvise SPS tj."socijalisticka"!

  3. On je moralna kairkatura od čoveka ..možda uspešan spostista DA .. ali bez moralnog integriteta "DOKTOR"

    Koju on pourku ŠALJE kada PLAGIRA DOKTORAT i sliku o SEBI ?? I ne samo to ..on BRANI SVOJ POSTUPAK.

  4. Jeste bio najveci, ali danas je samo "doktor" u rangu Nese Sline, cime je pljunuo na sve sto je ikada postigao u zivotu i tako direktno uticao da imamo ovo ludilo u kom danas zivimo. Ruzno je predstavljati takve kao navodne doktore nauka i vi to vrlo dobro znate. Nisam se tome nadao od Danasa.

  5. "U velikoj zelji da osvoji zlato…potukao se…" I ja prosto GORIM OD ZELJE da osvojim zlato, pa vas
    lepo molim : sa kim da se potucem?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.