Danas saznaje: Sportski komentator Aleksandar Stojanović napustio RTS

Ostavite komentar


  1. Aleksandar je odlican sportski reporter. Na zalost kod nas se trud i rad ne vrednuju kako bi trebalo.

  2. Jedan kvalitetan komentator je napustio RTS sto posto što nije dovoljno poštovan u kolektivu! Kada je poslednji put bio neki prenos a da je Aca komentarisao već duže vremena ga nema!

  3. Hvalim te bože! Nikada nisam mogao da svarim njegov stil komentarisanja i boju glasa.

  4. Информација вам није тачна, мада бих волео да јесте. Нисмо ми те среће!

  5. U moje vreme i u mom selu godinu dana neplacenog je znacilo da ste i posle godinu dana zaposleni u istoj firmi….

  6. obogatio je stil kojim su do tada komentarisani sportski događaji, zašto pa da bude suhoparno…rečnik mu je bogat, ume da sastavi lepu rečenicu… za razliku od ovog poslednjeg sa fudbalske utamice…lucidno, pa lucidno… izgleda da mu je to krajni domet, čuo negde…pa ko švaba tralalala…

  7. Hvala bogu da je pobegao iz te režimske televizije. Neka ode na N1 ili Novu. RTS zagluplivanje naroda

  8. Aca nije loš komentator, a Nemanja Matić mi je baš iritantan. Predstavlja se na početku i na kraju utakmice, baš je pretenciozan.

  9. Dobar komentator..zavisi iz kog ugla gledaju slušaoci..tj.šta vole da slušaju dok traje tekma.Veoma diskutabilna tema..npr.moj pokojni otac se naježi čim mu čuje glas,i verujte mi gasio je ton da ga ne sluša dok gleda prenos(tako mi je pričao)..dok meni je ok,ja volim da čujem informacije koje on daje za vreme prenosa..nekad ga pretera,ali ajde..zato možda i nije najbolji, kao pojedine legende u njihovom poslu.

  10. Deco, da vam kaže čika koji fudbal gleda od one nesrecne večeri krajem maja 1966…. NE MOŽE sportski komentator biti neko ko ne zna šta je volej, dropkik, indirekt, ofsajd…što je slučaj sa dotičnim.

  11. Blago njemu kad može da bude godinu dana na neplaćeno. Dobro da je plata mala na RTS pa može da živi godinu dana bez plate.

  12. Samo neka ostane tu gde je sada . . . Njega i vas kursiste i srednjoškolce bolje je izgubiti nego naći . . . Ima tamo još kandidata koji bi trebali na trajni neplaćeni odmor . . . Možda ovaj koji je zaustavio vreme usreći nekog drugog . . .

  13. Neplaceno! Godinu dana ne dolazis na posao a imas ga! Da li je to radno mesto uopste potrebno firmi ako vec niko na njemu ne radi? Ili jos gore da linje ta osoba potrebna firmi ako umesto njega neko drugi radi!? To “ neplaceno“ postoji samo u ovoj nesretnoj Srbiji u drzavnim firmama! Znam jednu doktorku, 3 godine bila na “ neplacenom“ dok je u to vreme radila u inostranstvu.

  14. Oterali su sve novinare koji su nešto vredeli na rts-u,samo ih je još nekoliko ostalo.Ako i oni odu rts mogu da ugase jer više nema ni kvalitetnih emisija.

  15. On i Ilija Kovačić su mi omiljeni komentatori jer su drugačiji, imaju neki svoj fazon i dobro barataju srpskim jezikom. A i nemaju iritantne govorne mane kao neki. Kehm, Nebojša Višković npr.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 8

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.