“Ne takmičim se sa Vučićem ko je bio bolji đak, duhovito sam odgovorio na njegovu laž”: Đilas pisao Danasu

Ostavite komentar


  1. Trebalo bi organizovati humanitarnu emisiju potere,samo lideri stranaka da učestvuju da vidimo ko koliko znanje ima

  2. Lose je da kazes da se salis kad se nasalis. Ili je ovaj drugi zlonamjeran ili nedovoljno pametan ili te ne poznaje dovoljno da bi ukapirao da se salis.

  3. Ne navijam ni za Djilasa, ni za Vucica, ali ces porediti pravni fakultet sa masinskim fakultetom?
    Ili sa hemiskim, fiziko hemijskim, tehnoloskim…

  4. Zanimljivo je da se ti bavis glupostima i nista manje ne zamajavas narod koji je na ivici propasti! Svi se bavite trivijama, gori nam kuća! Niko nista da kaze!

  5. Mislio sam da je „Danas“ ozbiljnija novina ali kada vidim o čemu pišete o takvim glupostima kako se takmiče AV i Đilas u ocenama dođe mi muka.

  6. Lep Djilasov govor.Toliko toga pametnog je rekao,a mnogi iz ovoga izvukli samo da bi ga napadali ,priču o ocenama.To što je pominjao svoje ocene u redu je.Dokle više da ga Vučić vredja kako je loš djak, a Djilas završio mašinstvo ,odsek vazduhoplovstvo sa prosekom 8,30.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.